Azaleastraat 67 Leeuwarden

vraagprijs

€ 389.500 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte90 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1937
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

In de gewilde "Bloemenbuurt" bieden wij te koop aan deze KARAKTERISTIEKE VRIJSTAANDE WONING met GARAGE en een 17 meter diepe achtertuin. Deze typische jaren ’30 woning staat op een perceel van 285m2 eigen grond. De tuin biedt veel privacy en je kunt op diverse plekken heerlijk van de zon genieten. Parkeren van de auto kan op eigen terrein. In totaal zijn er 2 slaapkamers en eventueel kan op de begane grond ook nog een slaapkamer worden gerealiseerd. De ligging van de woning is uitermate gunstig, nabij het stadscentrum (op loopafstand bereikbaar) en dichtbij uitvalswegen en diverse openbare voorzieningen, zoals scholen en winkels.

De woning is in de loop der tijd altijd keurig onderhouden en gemoderniseerd. Er is dak-, muur- en glasisolatie en heeft daardoor een gunstig enenergielabel (B). Verwarming vindt plaats via een eigen CV-ketel (AWB Thermomaster, 2018).

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie en plattegrond voor een complete indruk van deze fraaie woning. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING

Begane grond:
zij-entree, hal, meterkast, trapopgang en toilet. Ruime woonkamer met prachtig lichtinval, voorzien van een erker en tuindeuren. Dichte keuken en doorloop naar de bijkeuken (beide in aanbouw) met plek voor de wasmachine en droger en de CV ketel. Doorloop naar kleine opbergkamer en de garage met dubbele houten deuren. Diepe tuin met veel zon en welke ook bereikbaar is via de eigen steeg naast de woning. Houten berging of lounge ruimte in de achtertuin.

1e verdieping:
overloop met aangrenzend 2 slaapkamers en een nette badkamer met ligbad, douche, vaste wastafel en een 2e toilet. Toegang naar droogplat. Vaste trap naar:

2e verdieping:
Via vaste trap bereikbare opbergzolder met dakraam en een geïsoleerd dak. l

KENMERKEN:
- royale en gemoderniseerde vrijstaande woning
- prachtige woonstand omgeven met veel groen
- 285m2 eigen grond
- eigen garage
- parkeren op eigen terrein
- eigen steeg
- diepe achtertuin
- energielabel B

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Azaleastraat 67

Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookie en Privacyverklaring