Heliconweg 53 2 Leeuwarden

huurprijs

€ 800 Per maand

Kenmerken

TypeAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte70 m²
EnergielabelF
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

TE HUUR! Heliconweg 53-II te Leeuwarden. De huurprijs is € 800,- per maand. Kosten leverantie energie voor rekening van de huurder. Bij aanvang van de huur te betalen een waarborgsom ter grootte van één maand huur.

Geen verhuur aan studenten.

Aan de westkant van de stad, met directe toegang tot uitvalswegen in alle richtingen bieden wij TE HUUR aan dit mooie appartement met 2 slaapkamers. Het appartement is voorzien van een berging op de begane grond en een inpandig balkon. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping van het complex en is bereikbaar via de centraal afgesloten trappenhal met intercominstallatie.

Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl voor het inschrijfformulier. Let op! Alleen compleet ingevulde inschrijfformulieren worden in behandeling genomen!

Indeling: Via de centrale trappenhal toegang naar de ruime gang, waar 2 slaapkamers, een toilet, badkamer, keuken en woonkamer aan grenzen. 1 slaapkamer is voorzien van vaste wasbak, de 2e slaapkamer biedt vaste kastruimte. De keuken is voorzien van een koelkast, gasplaat, afzuigkap en vaatwasser.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen