Pypsterbuorren 1 Boksum

vraagprijs

€ 650.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte135 m²
EnergielabelE
Bouwperiode1857
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Onder de rook van Leeuwarden en op fraaie woonstand aan de rand van het dorp Boksum bieden wij te koop aan deze ROYALE en GOED ONDERHOUDEN WOONBOERDERIJ (De Hoop) op een perceel van 1795m2 EIGEN GROND. Op dit moment is de woonboerderij in gebruik ten behoeve van wonen/werken (autobedrijf) en het gebruik daarvan kan eventueel worden voortgezet.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze fraaie woonboerderij! De plattegrond geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING
Begane grond: grote woonkamer met grote raampartijen, houten vloer en een sfeervolle houtkachel. Royale open woonkeuken met alle moderne voorzieningen, toilet, bijkeuken, grote inpandige werkplaats (betonvloer en dakisolatie) met kantoorruimte. Fraai aangelegde tuin rondom, voorzien van een grote veranda, terras(sen) en een grote houten schuur met werkruimte en een grote zolder. Aanlegplaats voor een sloep of een boot(je).

1e verdieping: via vaste trap bereikbaar. Overloop met aangrenzend 2 grote slaapkamers, een grote badkamer met moderne voorzieningen. Veel bergruimte.

Algemeen:
- gebruiksoppervlakte wonen 135m2 en 117m2 overig inpandig
- CV verwarming
- ruime geïsoleerde garage/werkplaats met inpandig kantoor
- royaal vrijstaand houten hok met grote zolder

Bijzonderheden:
- weidse uitzichten
- bouwjaar 1857
- royale kavel 1795 m2!
- ruime parkeervoorzieningen
- mogelijkheid voor aanlegplaats voor bootje
- centrum van Leeuwarden op fietsafstand
- ideaal voor wonen/werken
- aanvaarding: in overleg

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen