Sint Jacobsstraat 7 B Leeuwarden

huurprijs

€ 938 Per maand

Kenmerken

TypeAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte100 m²
Energielabel
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

In hartje centrum Leeuwarden met uitzicht over het Waagplein naar de Nieuwestad is te huur een gerenoveerde etage met een woonoppervlak van circa 100m2 waarvan de ingang gesitueerd is aan de Sint Jacobsstraat 7-b. De etage is gelegen boven damesmodewinkel Be-One en heeft een bovengemiddelde kwaliteit. Feitelijk woont u aan de Nieuwestad, de entree is gelegen aan de Sint Jacobsstraat.

Deze moderne etage is voorzien van centrale verwarming en overige eigentijdse moderne voorzieningen.

De aangegeven huurprijs is exclusief kosten leverantie gas, elektra en water. Hiervoor dient een voorschotbijdrage te worden voldaan van € 235,-- per maand.

Aanvaarding: 1 augustus 2023

Voor huurkandidaten worden inkomensnormen gehanteerd. Bij aanvang van de huurovereenkomst is een waarborgsom verschuldigd ter grootte van één maand huur.

De indeling is als volgt:
entree en opgang naar de eerste verdieping via de voordeur van het pand Sint Jacobsstraat 7; de entree is aan de achterkant van het woongedeelte aan de Nieuwestad via een hoofdentree en eigen afsluitbare toegang naar de etage met een bruto-afmeting van circa 20 meter (diep) x 5 meter breed.

Gang/overloop met toegang naar de volgende vertrekken: woonkamer aan de straatzijde ruim 50m2, dichte keuken ruim 10m2, badkamer bijna 6 m2 met douche en vaste wastafel Afzonderlijk toilet. Op de noordzijde is de slaapkamer gelegen van circa 20m2. Er kan gebruik gemaakt worden van een terras van circa 10m2.

Let op! Alvorens een vrijblijvende bezichtiging kan worden ingepland dient u een inlichtingenformulier aan te vragen via jan@franshettema.nl Uitsluitend volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen