Taco van der Veenplein 59 Leeuwarden

vraagprijs

€ 330.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte90 m²
EnergielabelA +
Bouwperiode2007
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Aan de rand van de woonwijk "Eeburg", in het noordelijk stadsdeel van Leeuwarden, bieden wij te koop aan dit fraaie en moderne appartement + loggia en 2 slaapkamers. Het appartement ligt op de 8e woonlaag (van totaal 15) en vanuit hier heb je een prachtig uitzicht over de stad en de landerijen rondom. Kortom, een prachtige stek met alle moderne voorzieningen onder handbereik!

De woontoren "Eeburg” staat op een bijzondere locatie, namelijk aan de Dokkumer Ee. In de zomer is het een drukke vaarroute voor de recreatievaart. De locatie van de woontoren aan de rondweg van Leeuwarden zorgt voor een goede bereikbaarheid. Meer dan voldoende eigen parkeerplaatsen op het terrein. De eigen, afsluitbare (fietsen)berging bevindt zich in het gebouw.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze fraaie woning. De plattegrond geeft een duidelijk beeld van de afmetingen. Ben je geinteresseerd? Vraag dan een bezichtiging aan.

INDELINGSOMSCHRIJVING
Entree hal, beltableau met postvakken, (fietsen)bergingen. Dubbele liftschacht naar het appartement. Op de etage bevindt zich een gezamenlijke hal met voordeur/entree, gang, meterkast, CV ruimte/bijkeuken. Volledig betegelde badkamer met bad/douche en vaste wastafel. Separate toiletruimte welke vanuit de hal bereikbaar is. Royale woonkamer met mooie zichtlijnen en een fraai glazen balkon welke is voorzien van grote glazen schuifpanelen. Omdat de glazen panelen open en dicht kunnen, kun je in de zomer en in de winter heerlijk op het balkon zitten. Moderne, L-vormige open keuken in een lichte kleurstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur. In totaal zijn er 2 slaapkamers.

Het appartementencomplex heeft een ruim parkeerterrein aan de voorzijde, hier kunt u uw auto parkeren op eigen terrein. Het complex is tevens voorzien van twee liften en op de begane grond heeft elk appartement een eigen inpandige berging.

Met een actieve en kostenbewuste VVE houden de eigenaars de woontoren in een prima staat van onderhoud. De maandelijkse bijdrage voor de VvE is €141,-.

Kortom; een prachtig appartement op een bijzondere locatie!

Pluspunten van het appartement:
- Bijzondere locatie
- Fraai uitzicht
- Ruime lift
- Ruim balkon/loggia, voorzien van afsluitbare glazen panelen
- Actieve en financieel gezonde VVE
- Kunststof kozijnen
- Voldoende parkeermogelijkheden

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen