Beheer en verhuur

van woningen en appartementen.

Vertrouwd beheer en verhuur van uw onroerend goed

Wij doen het beheer en verhuur namens professionele en particuliere beleggers diverse huurwoningen- en huurappartementen in Leeuwarden en omgeving. Wij verzorgen de complete huuradministratie, waaronder het incasseren en afdragen van huur, het doorvoeren van huurverhogingen, het weer tijdig verhuren van een leeggekomen huurhuis en appartement en het klachtenonderhoud. 

Woning verhuren in Leeuwarden en omstreken

Zodra wij uw object in beheer hebben zorgen wij ervoor dat alles gedurende de huurperiode gladjes verloopt. De incasso van de huur, de huurverhogingen, het klachtenonderhoud etc. Maar het kan ook voorkomen dat de huur op enig moment wordt opgezegd. Dan gaan wij gelijk aan de slag om tijdig weer een nieuwe huurder te vinden, zodat uw object aansluitend verhuurd wordt en er geen tot weinig huurverlies is. 

Wij beschikken over alle middelen om uw object in de markt te zetten. Ook het opmaken van de huurovereenkomst voor woningen, winkels en kantoren regelen wij voor u. 

Ook voor VvE's

Voor het complete VvE beheer bent u bij ons ook aan het juiste adres. Zo verzorgen wij het VvE management voor diverse verenigingen van eigenaren. Door onze jarenlange ervaring in beheer en vastgoed management kunnen wij u alle zorgen uit handen nemen als het gaat om uw onroerend goed in Leeuwarden en omgeving. Tot deze werkzaamheden behoren onder andere het regelen van onderhoud, het financiele beheer, het uitschrijven en organiseren van de vergadering van de VvE, notuleren, opmaken jaarrekeningen etc. 

Interesse?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze makelaar. Wij maken voor u een offerte op maat met een scherp tarief. Huis beheer en verhuur Leeuwarden en omstreken. Bij ons is dat altijd in goede handen.