Hypotheken & 

     verzekeringen

           Goed advies is de basis voor jouw financiele toekomst

Objectief en onafhankelijk hypotheekadvies

Een huis kopen kan niet zonder een gedegen en goed doordacht financieel plan. De rente is laag en dat biedt kansen. Dat betekent ook dat je veel concurrentie krijgt van andere woningkopers. Het is dan erg handig dat je van tevoren weet wat je kunt en lenen en dat je het huis wat je op het oog hebt ook kunt betalen.  

Ons kantoor adviseert objectief en onafhankelijk.  Als je een (nieuwe) hypotheek nodig hebt, bijvoorbeeld voor de aankoop van een nieuw huis of je bestaande hypotheek wilt oversluiten,  dan adviseren wij jou in de keuzes die je moet maken en regelen de hypotheek voor jou. Ook geven wij een second opinion als je een hypotheekofferte hebt.

Er zijn veel verschillende aanbieders van hypotheken. Wij maken jou wegwijs in deze aanbieders en adviseren de beste hypotheek. Wij hebben geen binding met welke geldverstrekker dan ook en worden niet door een geldverstrekker betaalt. Dat geeft ons de vrijheid om een echt onafhankelijk hypotheekadvies te kunnen geven waar jij echt iets aan hebt!

Verzekeringsadvies

Je wilt je bezit natuurlijk goed verzekerd hebben bij schade of diefstal. Bij ons ben je verzekerd van een goed particulier verzekeringspakket voor de meest voorkomende (verplichte) verzekeringen zoals een woonhuis-, inboedel-, auto-, doorlopende reis- en rechtsbijstandsverzekering. 

Het is erg belangrijk om goed verzekerd te zijn want bijvoorbeeld bij een brand- of inbraakschade heb je wel wat anders aan je hoofd dan de polis eerst eens rustig door te lezen. Het is dan erg plezierig dat je een verzekeringsadviseur hebt die de hele schadeafhandeling voor je regelt en jou ontzorgt als je onverhoopt schade lijdt. Wij maken graag een offerte voor jou of vergelijken je huidige verzekeringen kosteloos. Onze dienstverlening is vlot, helder, in duidelijke taal en bij ons heb je geen verrassingen achteraf. Vraag een offerte aan!