Jouw huis verkopen

              Altijd goed bekeken

Wat maakt ons uniek?

Je huis verkopen? Dat vraagt om een professionele aanpak en dat is bij ons in vertrouwde handen. Er zijn veel makelaars die jouw huis te koop kunnen zetten. Sterker nog, je zou het ook heel goed zelf kunnen. Maar een huis vérkopen is iets heel anders. Dat is ons vak en daarin zijn wij gespecialiseerd. 

Door onze doordachte en unieke marketingstrategie voor jouw huis  zijn wij dé makelaar voor jou die jij zoekt! 

Wil jij je huis verkopen of vrijblijvend van gedachten wisselen? Vraag HIER een adviesgesprek met onze makelaar aan.

De beste presentatie en gratis styling-advies

De verkoop van jouw huis kan niet zonder een perfecte presentatie. Wij hebben hiervoor een speciaal VerkoopPakket ontwikkeld. Jouw huis wordt door ons op Funda gepresenteerd met veel mooie en realistische foto's en duidelijke plattegronden. Uiteraard ontbreekt het niet aan een mooi tuinbord of een te koop-bord. Daarnaast krijg je van onze Erkende Woningstyliste de beste styling-tips om jouw huis er nog beter uit te laten springen. Gratis en voor niks!

Unieke marketingstrategie op social media

Wij gaan actief de markt op om kopers te interesseren voor jouw huis. Zo benaderen wij pro-actief de aspirant kopers waarvan wij weten dat zij in de markt zijn en een huis willen kopen. Uiteraard ontbreekt het niet aan actieve social media campagnes op onze Facebook- en , Instagram-pagina, Youtube etc. 

No cure no Pay

Wij vinden dat jij alle vrijheid moet hebben om zonder kosten de verkoopopdracht in te trekken. Als je de verkoop van jouw huis wilt intrekken dan bent je bij ons geen kosten verschuldigd. No cure No Pay dus. Sommige makelaars in Leeuwarden noemen dat proefverkopen, wij noemen dat vrijheid blijheid! 

Full service dienstverlening

  • opstellen van een persoonlijk verkoopplan en verkoopstrategie door onze makelaar
  • de beste presentatie op Funda, onze eigen website en onze social media-kanalen
  • gratis styling-advies van onze Erkende Woningstyliste
  • uitvoerige verkooppresentatie met mooie foto's en duidelijke plattegronden
  • bezichtigingen van jouw huis
  • terugkoppelen en bespreken van de resultaten van de bezichtiging
  • onderhandelingen met de aspirant koper
  • begeleiding bij uitleg, controle en ondertekenen van de koopovereenkomst
  • inspectie / oplevering op de dag van de eigendomsoverdracht bij de notaris

Gevarieerd aanbod van woningen 

Ook in jouw wijk hebben wij in het verleden woningen verkocht of namens klanten aangekocht. Check ons huidige woningaanbod. Ook hebben met enige regelmaat woningen te koop in de volgende wijken in Leeuwarden en dorpen in de omgeving:

Aldlan
Camminghaburen
Transvaalwijk
Vosseparkwijk
Westeinde
Huizum
Zuiderburen
Techum
Vogelwijk
Marsum
Stiens
Wirdum
Warga
Wartena

Wil je GRATIS op de hoogte worden gehouden van ons nieuwe woningaanbod? Wil je al het woningaanbod ontvangen wat bij de NVM makelaar te koop komt? Geef dan je woonwensen aan ons door (bv. type huis, wijk, tuinligging, aantal slaapkamers) via onze contactpagina en je ontvangt dagelijks nieuw woningaanbod realtime in je mailbox. Uiteraard kun je je wensen ook kenbaar maken in een persoonlijk gesprek met onze makelaar. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Leeuwarden.

Op de vraag ik zoek een makelaar in Leeuwarden of ik wil mijn huis verkopen in Leeuwarden is maar 1 antwoord mogelijk: wij zijn jouw NVM makelaar!

Funda reviews van onze verkoopklanten

26 april 2022
Zeer goede dienstverlening, korte communicatielijnen en kennis van de markt. Vriendelijk en flexibel en weet snel te handelen. Een funda gebruiker
Bekijk alle beoordelingen