Uw huis verkopen

Gegarandeerd de beste positie op Funda. No Cure No Pay.

Wat maakt ons uniek?

Je huis verkopen? Dat vraagt om een professionele aanpak en dat is bij ons in vertrouwde handen. Er zijn veel makelaars die jouw huis te koop kunnen zetten. Sterker nog, je zou het ook heel goed zelf kunnen. Maar een huis vérkopen is iets heel anders. Dat is ons vak en daarin zijn wij gespecialiseerd. 

Door onze doordachte en unieke marketingstrategie voor jouw huis  zijn wij dé makelaar voor jou die jij zoekt! 

Wil jij je huis te koop zetten of vrijblijvend van gedachten wisselen? Vraag HIER een adviesgesprek met onze makelaar aan.

De beste presentatie incl. gratis styling-advies

De verkoop van jouw huis kan niet zonder een perfecte presentatie. Wij hebben hiervoor een speciaal VerkoopPakket ontwikkeld. Jouw huis wordt door ons op Funda gepresenteerd met mooie en realistische foto's, hoogtefoto's, 360graden foto's en duidelijke plattegronden. Uiteraard ontbreekt het niet aan een mooi tuinbord of een te koop-bord. Daarnaast krijg je van onze Erkende Woningstyliste de beste stylingtips om jouw huis er nog beter uit te laten springen. Gratis en voor niks!

Unieke marketingstrategie 

Wij gaan actief de markt op om kopers te interesseren voor jouw huis. Zo benaderen wij pro-actief de aspirant kopers waarvan wij weten dat zij in de markt zijn en een huis willen kopen. Uiteraard ontbreekt het niet aan actieve social media campagnes op Facebook, Instagram, Youtube etc. 

No cure no Pay

Wij vinden dat jij alle vrijheid moet hebben om zonder kosten de verkoopopdracht in te trekken. Als je de verkoop van jouw huis wilt intrekken dan bent je bij ons geen kosten verschuldigd. No cure No Pay dus. Sommige makelaars in Leeuwarden noemen dat proefverkopen, wij noemen dat vrijheid blijheid! 

Full service dienstverlening

  • opstellen van een persoonlijk verkoopplan en verkoopstrategie door onze makelaar
  • de beste presentatie op Funda, onze eigen website en social media
  • gratis stylingadvies van onze Erkende Woningstyliste
  • uitvoerige verkooppresentatie met mooie foto's en duidelijke plattegronden
  • bezichtigingen van jouw huis
  • terugkoppelen en bespreken van de resultaten van de bezichtiging
  • onderhandelingen met de aspirant koper
  • begeleiding bij uitleg, controle en ondertekenen van de koopovereenkomst
  • inspectie / oplevering op de dag van de eigendomsoverdracht bij de notaris

Gevarieerd aanbod van woningen 

Ook in jouw wijk hebben wij in het verleden woningen verkocht of namens klanten aangekocht. Check ons huidige woningaanbod. Ook hebben met enige regelmaat woningen te koop in de volgende wijken in Leeuwarden en dorpen in de omgeving:

Aldlan
Camminghaburen
Transvaalwijk
Vosseparkwijk
Westeinde
Huizum
Zuiderburen
Techum
Vogelwijk
Marsum
Stiens
Wirdum
Warga
Wartena

Wil je GRATIS op de hoogte worden gehouden van ons nieuwe woningaanbod? Wil je al het woningaanbod ontvangen wat bij de NVM makelaar te koop komt? Geef dan je woonwensen aan ons door (bv. type huis, wijk, tuinligging, aantal slaapkamers) via onze contactpagina en je ontvangt dagelijks nieuw woningaanbod realtime in je mailbox. Uiteraard kun je je wensen ook kenbaar maken in een persoonlijk gesprek met onze makelaar. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Leeuwarden.

Huis verkopen Leeuwarden en omstreken? Wij zijn jouw NVM makelaar!

Funda reviews van onze verkoopklanten

16 oktober 2020
Het contact met de makelaar verliep vlot en door het deskundig advies en de prima begeleiding was ons huis binnen een week verkocht! Ook de foto reportage van onze woning zag er fantastisch uit en heeft zeker bijgedragen aan de vlotte verkoop van ons huis. Ik zou Frans Hettema zeker aanbevelen! Mevr. C. Andreae
Bekijk alle beoordelingen