Uw huis verkopen

Gegarandeerd de beste positie op Funda. No Cure No Pay.

Wat maakt ons uniek?

Uw huis verkopen? Dat vraagt om een professionele aanpak en dat is bij ons in vertrouwde handen. Er zijn veel makelaars die uw huis te koop kunnen zetten. Sterker nog, u zou het ook heel goed zelf kunnen. Maar een huis vérkopen is iets heel anders. Dat is ons vak en daarin zijn wij gespecialiseerd. 

Wilt u uw huis te koop zetten of vrijblijvend van gedachten wisselen? Vraag HIER een adviesgesprek met onze makelaar aan.

Wij begrijpen als geen ander dat de verkoop van uw huis een ingrijpend proces is. U heeft hopelijk jaren met veel plezier in uw huis gewoond en u wilt dat gevoel ook overbrengen op de toekomstige eigenaar. Daarom gaan wij zorgvuldig met uw verkoopopdracht om en willen wij uw vertrouwen niet beschamen. Dat komt tot onder andere tot uiting in een perfecte woningpresentatie en de beste positie op Funda. 

Door onze doordachte verkoopstrategie en onze kennis van de woningmarkt in Leeuwarden zijn wij dé NVM makelaar in Leeuwarden die uw verkoopbelangen optimaal kan behartigen. Dat maakt ons dat uniek en de makelaar waar u écht iets aan heeft. 

Wilt u uw huis te koop zetten of vrijblijvend van gedachten wisselen? Vraag HIER een adviesgesprek met onze makelaar aan.

Perfecte presentatie   

De verkoop van uw huis kan niet zonder een perfecte presentatie. Wij hebben hiervoor een speciaal VerkoopPakket ontwikkeld. Uw huis wordt door ons op Funda gepresenteerd met mooie en realistische foto's, hoogtefoto's, 360graden foto's en duidelijke plattegronden. Uiteraard ontbreekt het niet aan een mooi tuinbord of een te koop-bord op het raam van uw huis. 

Actieve marktbenadering

Zodra wij uw huis te koop hebben gezet gaan wij actief de markt op om kopers te interesseren voor uw huis. Zo benaderen wij pro-actief de aspirant kopers waarvan wij weten dat zij in de markt zijn en een huis willen kopen. Voor de bezichtiging bereiden wij de aspirant koper voor op wat hij van uw huis kan verwachten door middel van een uitvoerige brochure met een uitgebreide fotoreportage, plattegronden, een vragenlijst, buurtinformatie etc. We laten niks aan het toeval over. Resultaten van de bezichtigingen worden na afloop gelijk met u besproken. 

No cure no Pay

Wij vinden dat u alle vrijheid moet hebben om zonder kosten uw verkoopopdracht in te trekken. Als u de verkoop van uw huis wilt intrekken dan bent u bij ons geen kosten verschuldigd. No cure No Pay dus. Sommige makelaars in Leeuwarden noemen dat proefverkopen, wij noemen dat vrijheid blijheid! 

Full service dienstverlening

  • offerte voor de verkoop van uw huis, inclusief gratis taxatie
  • opstellen van uw persoonlijk verkoopplan en verkoopstrategie door onze makelaar
  • prominente vermelding op funda.nl, onze eigen website en social media
  • uitvoerige verkooppresentatie met mooie foto's en duidelijke plattegronden
  • bezichtigingen van uw woning
  • terugkoppelen en bespreken van de resultaten van de bezichtiging
  • onderhandelingen met de aspirant koper
  • begeleiding bij uitleg, controle en ondertekenen van de koopovereenkomst
  • inspectie / oplevering op de dag van de eigendomsoverdracht bij de notaris

Gevarieerd aanbod van woningen 

Ook in uw wijk hebben wij in het verleden woningen verkocht of namens klanten aangekocht. Check ons huidige woningaanbod. Ook hebben met enige regelmaat woningen te koop in de volgende wijken in Leeuwarden en dorpen in de omgeving:

Aldlan
Camminghaburen
Transvaalwijk
Vosseparkwijk
Westeinde
Huizum
Zuiderburen
Techum
Vogelwijk
Marsum
Stiens
Wirdum
Warga
Wartena

Wilt u GRATIS op de hoogte worden gehouden van ons nieuwe woningaanbod? Wilt u al het woningaanbod ontvangen wat bij de NVM makelaar te koop komt? Geef dan uw woonwensen aan ons door (bv. type huis, wijk, tuinligging, aantal slaapkamers) via onze contactpagina en u ontvangt dagelijks nieuw woningaanbod in uw mailbox. Uiteraard kunt u uw wensen ook kenbaar maken in een persoonlijk gesprek met onze makelaar. U bent van harte welkom op ons kantoor in Leeuwarden.

Huis verkopen Leeuwarden en omstreken? Wij zijn uw NVM makelaar!

Funda reviews van onze verkoopklanten

21 december 2019
Contacten met makelaar gingen vlot via app en e-mail, werden voortdurend op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en zijn goed geïnformeerd bij zoeken naar een ontruimer voor het huis van mijn overleden broer. Onze belangen zijn prima behartigd. Mevr. Van der Wal
Bekijk alle beoordelingen