Verkoopstyling

           “kleine moeite…..groot resultaat”

Ga je je woning verkopen en wil je de kans op een zo hoog mogelijke opbrengst vergroten? Zorg dan voor een goede eerste indruk met de juiste verkoopstyling. 

Presentatie is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de verkoop. Het is daarom goed om te kijken hoe je woning kan opvallen en het beste tot zijn recht komt.

Een aantrekkelijke presentatie en goede eerste indruk van de woning is van doorslaggevend belang bij de potentiële kopers voor het wel of niet maken van een bezichtingsafspraak. Een goede styling en fotografie is dus een zeer goede investering.

Jouw woning doeltreffend presenteren?

Wij kunnen je daar eenvoudig bij helpen door middel van een adviesgesprek met onze verkoopstyliste. Meestal kan een minimale investering al zorgen voor een groots resultaat. Wij kijken hoe we de ruimtes en de sterke punten van de woning kunnen benadrukken. Rust, licht, ruimte en neutraliteit zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Uit onderzoek blijkt dat woningen die op een professionele manier verkoopklaar zijn gemaakt:

  • vaker worden bekeken op internet;
  • meer kijkers krijgen;
  • sneller worden verkocht;
  • een betere koopprijs opleveren.


Gebruik van kartonnen meubelen

Bij lege ruimtes kunnen we afhankelijk van de situatie gebruik maken van kartonnen meubelen. Op de foto zie je daar helemaal niks van en het resultaat is verbluffend!

Meer informatie? Neem dan contact op Assistent Registermakelaar Christa de Boer. Christa is gecertificeerd verkoopstylist en aangesloten bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten®.

Contact opnemen

Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op

*
*
*
*

Heb je een vraag over jouw eigen woning? Vul dan de onderstaande velden in.

Lees onze voorwaarden: Cookie en Privacyverklaring