Alma Tademastraat 15 Leeuwarden

vraagprijs

€ 189.500 kosten koper

Kenmerken

TypeAppartement
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte75 m²
Bouwperiode1995
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Op een prachtige locatie en nabij het stadscentrum gelegen keurig onderhoudsvrij appartement op de begane grond met een eigen tuin en een eigen vaste parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen, een ruime en lichte woonkamer met open keuken, totaal 2 slaapkamers en een betegelde badkamer met grote douchehoek en vaste wastafel.

Het gehele complex is keurig onderhouden, is voorzien van een lift (en trappenhuis) en de VvE is actief en financieel gezond. De maandelijkse bijdrage is € 102,-.

Indeling:
Entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, badkamer met ruime douche-hoek en vaste wastafel. Totaal 2 slaapkamers van 11m² en 9m². Ruime woonkamer (32m2) met openslaande deur naar de eigen tuin waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Open keuken (5m²) met eenvoudig keukenblok, bijkeuken (4m²) met wasmachine- en witgoedaansluiting, cv-opstelling en mechanische ventilatie unit.

Parkeerplaats:
Eigen parkeerplaats, gelegen aan de achterzijde van het complex, bereikbaar via een afgesloten terrein met elektrische toegangspoort.

Bijzonderheden:
- bijdrage VVE € 102,- per maand
- tuin op het oosten en zuiden
- kunststof kozijnen en dubbel glas
- intercominstallatie
- HR-combiketel, 2013 (huur)
- elektrische installatie met 5 groepen en dubbele aardlek (slimme meter)
- glasvezel aansluiting voor internet

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen