Bagijnestraat 42 Leeuwarden

huurprijs

€ 1.150 Per maand

Kenmerken

TypeAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte137 m²
EnergielabelE
Bouwperiode1661
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Let op! GEEN VERHUUR AAN STUDENTEN

Alvorens u een bezichtiging kunt aanvragen dient u eerst ons inschrijfformulier in te vullen. Dit formulier krijgt u bij aanvraag bezichtiging van ons gemaild.

Op een mooie, sfeervolle locatie in het monumentale stadscentrum van Leeuwarden bieden wij TE HUUR aan deze royale en goed onderhouden bovenwoning met een riant dakterras (60m2, zuid), grote woon- en eetkamer met open keuken en 2 slaapkamers op de 2e verdieping. Moderne en eigentijdse badkamer en sanitaire voorzieningen zijn uiteraard aanwezig.

INDELINGSOMSCHRIJVING
1e verdieping: via een eigen entree en trapopgang kom je binnen in de bovenwoning. Ruime woonkamer aan de voorzijde met balkenplafond en schouw. Ruime woonkeuken annex eetkamer met openslaande deuren naar het grote dakterras (10x6), gelegen op het zuiden. Moderne, volledig betegelde badkamer met douche, ligbad en wastafel. CV-ruimte, toilet en trapopgang naar de verdieping.

2e verdieping:
Royale overloop met witgoed aansluiting en mogelijkheid voor logeer- of werkplek. Slaapkamer aan de voorzijde van 17 m2 en slaapkamer aan de achterzijde van 19 m2.

Beschikbaarheid: per direct
Bezichtigingen: uitsluitend in overleg met ons makelaarskantoor
Kosten van energie: leverantie gas, elektra en water voor rekening van de huurder

Om voor de huur van één van de appartementen in aanmerking te kunnen komen gelden inkomensnormen. Bij toewijzing dient een bedrag ter grootte van één maand als waarborgsom te worden betaald. In voorkomende gevallen vraagt verhuurder zekerheid in de vorm van een persoonlijke borgstelling van een derde.

Disclaimer:
De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen