Brederostraat 15 Leeuwarden

vraagprijs

€ 169.500 kosten koper

Kenmerken

TypeAppartement
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte55 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1938
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

In de mooie Vosseparkwijk en op loopafstand van het centrum van Leeuwarden bieden wij te koop aan dit appartement op de begane grond. Het appartement heef 2 slaapkamers en een prive achtertuin met een grote houten berging. Het appartement wordt verwarmd door middel van een CV ketel (lease), is gedeeltelijk voorzien van dubbelglas en heeft een woonkamer met erker, dichte keuken, een douche en toilet en twee slaapkamers.

De VvE is een slapende vereniging, hetgeen inhoudt dat er geen beleid gemaakt wordt voor (toekomstig) onderhoud etc.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van dit appartement. De plattegrond geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING

Appartement: entree, meterkast, hal, woonkamer met erker en vaste kastruimte. In totaal 2 slaapkamers en een douche- en toiletruimte. Dichte keuken in lichte kleurstelling. CV- en wasmachineaansluitingen. Achterdeur naar de brede achtertuin (bereikbaar via een achterom) en de grote houten schuur. Voortuin.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Brederostraat 15

Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookie en Privacyverklaring