Burd 8015 Grou

vraagprijs

€ 295.000 vrij op naam

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte35 m²
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Woonark bij Grou op toplocatie!

Praktisch aan het Prinses Margrietkanaal, direct naast het Pikmeer en tegenover het dorp Grou ligt deze luxe, comfortabele woonark, die in 2017 geheel gerenoveerd is. Met het beste van twee werelden in zich verenigd: op het balkon zit u direct op het water, in de achtertuin op het terras in het groen met uitzicht op landerijen en paarden. Vanaf de ark vaart u in 5 minuten naar de gezellige cafeetjes, winkels en restaurants van Grou.

U moet de woonboot zelf van binnen komen bekijken! Want alhoewel deze qua afmeting niet groot is, is de boot verrassend ruim door de indeling en de grote glaspartijen. De sfeer en beleving ter plaatse en de uitzichten zijn werkelijk fenomenaal.

De ark is verassend ruim van indeling. Daarnaast heeft het rondom een zeer ruime vlonder. Hierop mag bovendien een bijgebouw geplaatst worden, waarvoor een bouwvergunning verkregen is. Deze kan dan dienstdoen als extra slaapkamer of als opbergruimte. De eigenaren kunnen het bijgebouw (helpen) realiseren, kosten bespreekbaar.

Omschrijving:
De ark wordt inclusief inventaris aangeboden. Met o.a. bank en goed hotelbed (b180cm uit 2017, verlichting, tv etc.

De ligplaats en de kavel van maar liefst meer dan 300m2, zijn volledig eigendom. De tuin is in 2017 flink opgehoogd. Er zijn bomen en struiken geplant.

Bij de boot zijn ligplaatsen beschikbaar. Aan de achterzijde van de boot bevindt zich nog een zogenaamde jollensteiger van ca. 4x4m.

Behalve kosten voor verzekering, WOZ-belasting voor de grond, een rioolheffing en eenmalige leges voor de ligplaatsvergunning zijn er verder geen kosten. Bij aankoop betaalt u alleen aankoopbelasting over de grond (zie bijzonderheden).

De ark is via het water te bereiken met een eigen oversteekbootje, die in een botenhuis in Grou ligt. Of via de pont die van ‘s morgens vroeg tot laat vaart, met daarna een korte wandeling door het veld.

Indeling woonboot:
Bij binnenkomst wordt via de entree aan de linkerzijde de woonkamer/keuken bereikt. Door de grote raampartijen is deze heel licht en ruim. Hier bevindt zich in een hoek de moderne nieuwe keuken (2017) die voorzien is van een koelkast met vriesvak, inductiekookplaat, een combi-oven en een kokend-waterkraan.

Aan de woonkamer is het balkon gesitueerd, waar je ‘s middags heerlijk in de zon zit en deze onder kunt zien gaan. NB: ‘s ochtends en ‘s middags is er volop zon op het terras naast de boot. De hele voorpui /deuren kunnen open, wat een spectaculair effect heeft.

In het halletje bevindt zich de deur naar het aparte toilet en de meterkast met garderobe.
Tevens is hier de deur naar de ruime slaapkamer met badkamermeubel en douche.

Tweede slaapkamer:
Het te bouwen bijgebouw, waarvoor een vergunning is verleend, kan als tweede slaapkamer worden ingericht met bijvoorbeeld een stapelbed, wastafel en douchecabine. Of natuurlijk als opbergruimte dienstdoen.
De huidige eigenaren gebruiken hun motorjacht als extra slaapgelegenheid en kinderen vinden het geweldig in een tent op het grasveld te bivakkeren.

Opbergruimte:
In het ruim van de boot is droge opbergruimte. Daarnaast zijn op het erf kisten neergezet als opbergruimte. Op de jollensteiger is ruimte voor zg. lage schuurruimte, cq grote opbergkisten..

Bijzonderheden:
• Casco/bak: beton
• Opbouw: red ceder (geverfd), trespa dakrand, bitumen dakbedekking
• Woonoppervlak: ± 43 m² (incl.vergunning voor bijgebouw ca. 8m2)
• Afmetingen: ± 9,5 x 3,8 meter + balkon 1,5 x 3,8 meter
• Liggeld: geen, ligplaatsvergunning voor onbepaalde tijd
• WOZ -belasting grond: euro 16,80 per jaar
• Riool- en afvalbelasting: euro 171,17 per jaar
• Nutsvoorzieningen: elektra, water en persriool, flessengas voor doucheboiler, TV via digitenne, WIFI abonnement mogelijk via jachthaven
• Oversteekboot ter overname

Vraagprijs: euro 295.000,00 k.k. Direct beschikbaar.


De foto’s en de plattegrond spreken voor zich.

Bijzonderheden:
• Casco/bak: beton
• Opbouw: red ceder (geverfd), trespa dakrand, bitumen dakbedekking
• Woonoppervlak: ± 35 m² + vergunning voor bijgebouw ca. 3 x 3 m
• Afmetingen: ± 9,5 x 3,8 meter + balkon 1,5 x 3,8 meter
• Liggeld: geen, ligplaatsvergunning voor onbepaalde tijd
• WOZ belasting grond: euro 16,80 per jaar
• Riool- en afvalbelasting: euro 171,17 per jaar
• Nutsvoorzieningen: elektra, water en persriool, flessengas voor doucheboiler, TV via digitenne, WIFI abonnement mogelijk via jachthaven
• Oversteekboot ter overn


De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen