Canterstate 22 Leeuwarden

vraagprijs

€ 199.500 kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte80 m²
Bouwperiode1985
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Op een gewilde locatie in de woonwijk "Camminghaburen" bieden wij te koop aan deze goed onderhouden HOEKWONING met GARAGE. Prachtig gelegen in een groene woonomgeving met veel parkeerruimte, zowel op eigen terrein als aan de openbare weg. Vanuit de woonkamer heb je fraai uitzicht over openbaar groen en mooie bloesems. Ruime voor-, zij- en achtertuin. De keuken is in een uitbouw gesitueerd en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. In totaal zijn er 4 slaapkamers (waarvan 1 op zolder) en een badkamer. Op het dak liggen 8 zonnepanelen waardoor u goedkoop energie verbruikt!

INDELINGSOMSCHRIJVING

Begane grond:
entree, hal, doorzonkamer met keuken in uitbouw, achterdeur naar achter- en zijtuin en de aangebouwde houten garage. Tussenhal met toilet en trap naar:

1e verdieping:
overloop met aangrenzend 3 slaapkamers en de badkamer welke is voorzien van met ligbad/douche en een vaste wastafel. Vaste trap naar:

2e verdieping:
zolder met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer en veel bergruimte achter de knieschotten. Op de overloop an de zolder bevindt zich de opstelplaats voor de wasmachine en de CV-ketel.

Bijzonderheden

- fraaie ligging aan brede woonstraat en groenstrook;
- 297m2 eigen grond;
- verzorgd aangelegde voor- zij- en achtertuin;
- ruime parkeergelegenheid in de omgeving
- 8 zonnepanelen;
- verwarming d.m.v. een eigen CV-ketel

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze mooie woning! De plattegrond geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

De wijk is voorzien van een winkelcentrum met een gevarieerd winkelaanbod. Scholen, zorg- en sportvoorzieningen liggen onder handbereik. Met goede en snelle busverbindingen en een eigen treinstation in de buurt ben je zo op de plaats van bestemming. Voor meer informatie over de woonwijk "Camminghaburen" ga naar camminghaburen.nl

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen