de Bird 69 Leeuwarden

vraagprijs

€ 195.000 kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte93 m²
EnergielabelE
Bouwperiode1969
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

In de woonwijk "Bilgaard" gelegen tussenwoning met 4 slaapkamers en een diepe tuin van maar liefst 16 meter diep, gelegen op het westen. De achtertuin is ook bereikbaar via een achterom. Verwarming van de woning vindt plaats door middel van een CV ketel (lease) en de woning is volledig voorzien van isolatieglas en zonnepanelen (huur). Rustige woonstand met meer dan voldoende parkeermogelijkheden op het grote plein voor de woning. Ideale woning voor starters of een gezin met kinderen.

In de directe omgeving zijn er diverse basisvoorzieningen, zoals het wijk-winkelcentrum, gezondheidscentrum, scholen en snelle busverbindingen. Het stadscentrum ligt op 5 minuten fietsafstand.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze fraaie woning. De plattegrond geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING

Begane grond: hal met meterkast, vaste trap, toiletruimte en vaste kast; ruime woonkamer met veel lichtinval; half open keuken en doorloop naar de bijkeuken/berign met toegang naar de diepe, zonnige achtertuin (west)

Eerste verdieping: overloop met vaste kast; vier slaapkamers, waarvan twéé met vaste kasten; badkamer met douche en vaste wastafel.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen