Dennenstraat 47 Leeuwarden

vraagprijs

€ 159.500 kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte82 m²
EnergielabelD
Bouwperiode1953
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Op een rustige woonstand aan de oostkant van de stad bieden wij te koop aan deze hoekwoning met in totaal 3 slaapkamers, een badkamer, een bergzolder en een diepe achtertuin (west) met veranda. Achterom op eigen erf en berging. Deze woning is zeer geschikt voor starters, maar ook voor jonge gezinnen. De achtertuin is ruim en afgesloten, waardoor je de kinderen onbezorgd buiten kan laten spelen. Dichtbij de woning zijn diverse voorzieningen te vinden, waaronder een winkelcentrum, scholen, een zwembad en sportvelden. Verwarming d.m.v. een eigen CV, grotendeels kunststof kozijnen met isolatieglas en na-isolatie van de vloer en de spouwmuren.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze fraaie woning. De plattegrond geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING
Begane grond:
Bij binnenkomst loop je de hal in met trapopgang, toilet en de deur naar de woonkamer en de half open keuken. Via de keuken loop je naar buiten en kom je in de veranda. Voor stadbegrippen diepe achtertuin met grasveld.

1e verdieping:
overloop, overloop met aangrenzend 3 slaapkamers een een gemoderniseerde badkamer met een douche en wastafelmeubel.

Vlizotrap:
zolder met opbergruimte.

Algemeen:
- Diepe, zonnige achtertuin (west)
- Woning staat op erfpacht. Jaarlijkse canon € 512,- (fiscaal aftrekbaar)
- Grond kan worden gekocht (niet verplicht) voor een bedrag van € 10.999.- (prijspeil 2021)
- Kunststofkozijnen
- Spouwmuur- en vloerisolatie, HR glas.
- CV verwarming door de gehele woning (via huurketel)

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen