Dobbehof 75 Goutum

vraagprijs

€ 395.000 kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte94 m²
EnergielabelB
Bouwperiode2000
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Op prachtige woonstand in Goutum en aan OPEN VAARWATER bieden wij te koop aan deze goed onderhouden HALF VRIJSTAANDE WONING (bouwjaar 2000). Op de begane grond is een ruime slaap- en badkamer en op de 1e verdieping een slaap/werkkamer met grote raampartijen. Moderne en fraai aangelegde achtertuin (oost) en een inpandige garage en een vrijstaande houten berging. De woning staat op 335 m2 eigen grond. Mogelijkheid voor het aanleggen van een (zeil)boot aan eigen oever. De woning is eigentijds en optimaal geisoleerd dus lage energielasten.

Deze levensloop bestendige woning is geschikt voor een brede doelgroep en het is een ideale stek voor mensen die van ruimte, rust en gemak houden! Wat wil je nog meer?

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie en de plattegronden voor een complete indruk van deze prachtige woning. Geinteresseerd? Vraag dan een bezichtiging aan via www.franshettema.nl of bel met ons NVM makelaarskantoor (058) 76 00 850.

Kenmerken:
* gelegen aan open vaarwater
* diepe en keurig aangelegde achtertuin op het oosten
* achterom
* ruime slaapkamer en moderne badkamer op begane grond
* slaap/werkkamer op de verdieping en veel bergruimte achter de knieschotten
* ruime woonkamer met grote schuifpui naar fraai aangelegde achtertuin
* moderne keuken met diverse inbouwapparatuur
* ruime, geisoleerde garage met verwarming
* CV verwarming
* Spouwmuur-, vloer- en dakisolatie
* HR++ glas
* Schilderwerk buitenom 2020-2021

Bijzonderheden
* in de achtertuin zijn al heipalen geslagen voor iemand die aan de achterkant wil uitbouwen. Dat scheelt aanzienlijk in de bouwkosten als je deze plannen hebt.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen