Dronrijperstraat 7 Leeuwarden

vraagprijs

€ 239.500 kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte122 m²
Bouwperiode1935
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

In de gewilde "Vosseparkwijk" en op korte afstand van het stadscentrum bieden wij TE KOOP aan deze karakteristieke, goed onderhouden en ruime EENGEZINSWONING met 5 slaapkamers en een diepe achtertuin (zuid). Eigen grond 163m2.

In de loop der tijd is de woning op diverse onderdelen professioneel gemoderniseerd en altijd goed onderhouden en zijn er nog diverse authentieke elementen in de woning bewaard gebleven. De voor- en achtergevels zijn recht opgetrokken en de dakkapel aan de voorkant zorgt voor veel ruimte op de tweede verdieping. Recentelijk is de achtertuin, welke via een steeg bereikbaar is, onder architectuur opnieuw en zeer fraai aangelegd.

De woning is eigentijds en maximaal geisoleerd zoals muur-, dak- en vloerisolatie). In alle kozijnen is isolatieglas aanwezig en op het dak liggen 6 eigen zonnepanelen voor de opwekking van energie. Kortom, een woning die op de toekomst is voorbereid!

Indeling: ruime hal met trapopgang, kelderkast, ruime en lichte doorzonkamer met erker, fraaie vloer, balkenplafond en dubbele tuindeuren. Half open, moderne keuken met diverse inbouwapparatuur. Bijkeuken met toilet, wasmachineopstelling en cv-ketelruimte (merk: Bosch, 2007, eigendom). Diepe en zonnig gesitueerde achtertuin (ruim 12 meter diep, zuide) welke ook bereikbaar is via een steeg/achterom. Aangebouwde steen/houten fietsenberging.

1e Verdieping: overloop met aangrenzend 3 slaapkamers waarvan 2 aan de voorzijde van de woning. Luxe en betegelde badkamer met ligbad, douche, vaste wastafel, inbouwkast en 2e toilet. Deur naar droogplat. Vaste trap naar:

2e verdieping: overloop, 4e en 5e slaapkamer aan de voorzijde met kunststof dakkapel over nagenoeg de volledige breedte van de woning. Voldoende bergruimte achter de knieschotten.

Aanvaarding: per direct.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze fraaie woning! De plattegrond geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Geinteresseerd? Vraag dan een bezichtiging aan via ons NVM makelaarskantoor via 058-7600850 of via franshettema.nl.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen