Essenstraat 25 Leeuwarden

vraagprijs

€ 189.500 kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte103 m²
EnergielabelA
Bouwperiode1999
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Ruime en goed onderhouden energiezuinige 2-onder-1-kapwoning (type "Beuk") met houten berging en een fraaie aangelegde, zonnig gelegen achtertuin van maar liefst 22 meter diep en 8 meter breed. De woning heeft onder andere 2 ruime slaapkamers, een grote woonkeuken en een moderne badkamer. In 2015 is de woning op nagenoeg alle onderdelen gemoderniseerd en verbeterd, waaronder een royale kunststof dakkapel aan de achterkant, een nieuwe keuken en badkamer, aanleg van vloerverwarming op de begane grond etc.

Voor een compleet overzicht van de uitgevoerde woningverbetering verwijzen wij u naar het overzicht onderaan deze woningpresentatie.

Op het achterdak van de woning zijn in totaal 12 zonnepanelen aangebracht, welke in 2018 en 2019 een elektriciteit-opwekking hebben gegenereerd van respectievelijk 2326 Kwh en 2387 Kwh. De maandelijkse energiekosten van deze woning zijn daardoor zeer laag en in combinatie met de lage rente woon je hier heerlijk comfortabel tegen lage maandlasten!

Heeft u interesse in deze fraaie woning? Bekijk dan de uitvoerige fotopresentatie met plattegronden voor een nog completere indruk. Bezichtigen kan natuurlijk ook. U kunt dan een afspraak met ons maken via 058-7600850 of via franshettema.nl.

INDELINGSOMSCHRIJVING
Begane grond: zij-entree, hal, meterkast, trapopgang, ruime en moderne badkamer (8 m2) met douche, toilet en dubbele wastafel. Ruime woonkamer aan de straatzijde (22m2) en aan de achterkant een ruime woonkeuken (27m2) met moderne keuken en prachtig uitzicht in de diepe tuin met veel zon en privacy. Naast de woning staat een ruime, houten fietsenberging.

Verdieping: overloop met aangrenzend twee slaapkamers, te weten 1 aan de voorzijde (12m2) en 1 aan de achterzijde (12m2). Deze slaapkamer heeft een dakkapel over nagenoeg de volledige breedte van de woning.

Bijzonderheden:
- volledig geisoleerde en energiezuinige woning, oa. door de aanwezigheid van 12 zonnepanelen;
- diepe, zonnige en fraai aangelegde achtertuin van 22 meter diep en 8 meter breed, gelegen op het zuidwesten;
- achtertuin tuin toegankelijk via terrasdeur vanuit de woonkeuken maar ook via oprit naast de berging;
- houten berging met mogelijkheid voor een carport;
- parkeren op eigen terrein;
- cv verwarming in combinatie met vloerverwarming op de begane grond;
- royale dakkapel (kunststof) over bijna de volle breedte achterzijde;
- nieuwe keuken en badkamer in 2015;
- nieuwe wand- en vloerafwerking en schilderwerk binnenzijde;
- schilderwerk buitenzijde 2015 inclusief gevelreiniging.

Totaaloverzicht van de woningverbetering in 2015:
Vloerverwarming, nieuwe cv ketel, 12 zonnepanelen, plavuizen begane grond, badkamerraam met HR++ glas, nieuwe badkamer met douche en zwevend toilet, nieuwe keuken, dakkapel achterkant over nagenoeg volledige breedte van de woning waardoor er een 2e slaapkamer is ontstaan (met veel bergruimte achter het knieschot), strakke afwerking van alle wanden en plafonds inclusief schilderwerk, schilderwerk buitenzijde, gevelreiniging, zonnescherm aan de achtergevel, nieuw dak en dakbedekking berghok incl. kunststof bekleding buitenzijde berghok.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen