Europaplein 27 d Leeuwarden

vraagprijs

€ 179.500 Kosten koper

Kenmerken

TypeAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte55 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1965
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Op prachtige woonstand aan het Europaplein bieden wij TE KOOP aan dit goed onderhouden APPARTEMENT + BALKON. Vanuit de woonkamer en het balkon, welke gelegen is op het zuiden, heb je prachtig uitzicht op Leeuwarden-West en het levendige Europaplein. Het appartement is gelegen op de 3e woonlaag en daardoor heb je, naast de fraaie zichtlijnen, ook nog contact met de begane grond.

Het appartement is volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas en de verwarming vindt plaats via een eigen cv ketel (Agpo, bouwjaar 2005). Je hoeft je niet druk te maken over de energielasten, want het appartement heeft energielabel B (geldig tot en met 19-02-2029).

INDELINGSOMSCHRIJVING
Entree gebouw: de ingang bevindt zich aan de Valeriusstraat. Via de moderne entree met elektrische deuren kom je binnen in de hal, waar zich de trapopgangen en de dubbele lift bevinden. Ook kun je de eigen berging vanuit hier bereiken.

Entree appartement: woonkamer met mooi lichtinval, toegang tot balkon (ligging zuid), open keuken, slaapkamer en badkamer, welke is voorzien van een wastafel, douchehoek, wasmachine-aansluiting en het toilet. Het balkon is ook bereikbaar vanuit de slaapkamer.

BIJZONDERHEDEN:
- Het appartementencomplex heeft een afgesloten entree met intercom. In de kelder heeft het appartement een eigen, afsluitbare (fietsen)berging. Voor eventuele logees is een algemene/extra slaapkamer te huren en beschikt het complex over een algemene ruimte die gehuurd kan worden voor ontvangst van een groter gezelschap.
- Het appartementencomplex staat op erfpachtgrond. De jaarlijkse canon bedraagt € 472,- (fiscaal aftrekbaar);
- Parkeren kan in de naastgelegen straat. Bij de gemeente kan een vergunning/ontheffing voor het parkeren in de blauwe zone aangevraagd worden.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen