Frans Halsstraat 1 Leeuwarden

huurprijs

€ 895 Per maand

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte75 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1925
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Op mooie woonstand in de gewilde wijk "Huizum" bieden wij te huur aan deze fraaie en onlangs volledige gemoderniseerde vrijstaande woning. De woning is voorzien van 2 slaapkamers, een royale badkamer met douche en 2e toilet en een bergvliering.

De woonkamer is ruim en met veel lichtinval en er is een open keuken met inbouwapparatuur. In de bijkeuken bevindt zich de toilet en de witgoedruimte. Beschutte (nog aan te leggen) achtertuin met eigen steeg/achterom en een overkapte berging voor fietsen of vuilcontainers. De woning wordt verwarmd d.m.v. CV en is volledig voorzien van kunststof kozijnen.

INDELINGSOMSCHRIJVING
Begane grond: entree, woonkamer met open moderne keuken en doorloop naar bijkeuken, toilet, berging en tuin.
De achtertuin ligt op het oosten en bereikbaar via de eigen steeg/achterom.

1e verdieping:
Overloop met CV ketel, 2 slaapkamers aan de voorkant. Royale volledig betegelde badkamer met 2e toilet, vaste wastafel en een douche.

Vliering: vanaf de overloop bereikbaar d.m.v. een vlizotrap.

Beschikbaarheid: per direct
Bezichtigingen: uitsluitend in overleg met ons makelaarskantoor
Kosten van energie: leverantie gas, elektra en water voor rekening van de huurder

Om in aanmerking te komen gelden inkomensnormen. Bij toewijzing dient een bedrag ter grootte van één maand als waarborgsom te worden betaald. In voorkomende gevallen vraagt verhuurder zekerheid in de vorm van een persoonlijke borgstelling van een derde.

Disclaimer:
De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen