Frans van Mierisstraat 27 Leeuwarden

vraagprijs

€ 180.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte72 m²
EnergielabelG
Bouwperiode1933
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Klussers opgelet! Ben jij handig en steek je graag je twee rechterhanden uit de mouwen? Dan is dit een unieke woonkans voor jou! Deze karakteristieke jaren '30 woning is namelijk een opknapper en voor jou de ideale mogelijkheid om er jouw eigen thuis van te maken. Gelegen in een mooie brede woonstraat in het gewilde Huizum-West. In totaal zijn er 3 slaapkamers, een bergzolder en een zonnige achtertuin met houten (fietsen)berging en een steeg/achterom. Het station en winkelstraat "De Schrans" zijn op korte afstand gelegen. De woning is gebouwd in 1933 en staat op 112 m2 eigen grond.

INDELINGSOMSCHRIJVING
Begane grond: entree, hal, meterkast, trapopgang, woonkamer met erker en kastruimte. Dichte keuken en doorloop naar de bijkeuken met toilet- en doucheruimte. Achterdeur naar achtertuin, gelegen op het oosten en bereikbaar via de steeg/achterom. In de achtertuin staat een houten (fietsen)berging.

1e verdieping: overloop met aangrenzend 3 slaapkamers waarvan 2 aan de voorkant van de woning. Veel vaste kastruimte. Droogplat aan de achterkant. Trapopgang naar:

2e verdieping: vaste trap naar de bergzolder, welke is voorzien van 2 dakramen. Hier heb je ook de mogelijkheid om een grote dakkapel te plaatsen waardoor je er een volwaardige 2e verdieping van kunt maken!

Bent u geinteresseerd in de woning? Vraag dan een bezichtiging aan via franshettema.nl of bel met ons NVM makelaarskantoor: 058-7600850.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen