Groningerstraat 3 Leeuwarden

huurprijs

€ 735 per maand

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte75 m²
Bouwperiode1928
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Let op! Als u voor deze huurwoning in aanmerking wilt komen dan dient u, voordat er een bezichtiging met u kan worden ingepland, ons inschrijfformulier. Dit formulier wordt u toegezonden nadat u via de website van funda.nl uw interesse heeft kenbaar gemaakt.

Aan de oostkant van de stad bieden wij TE HUUR aan deze goed onderhouden en recent volledig gemoderniseerde eindwoning met een royale woonkamer + open keuken, een eigen berging en een plaats. In totaal zijn er 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche, 2e toilet en een vaste wastafel. De woning wordt verwarmd d.m.v. een eigen cv ketel en is voorzien van isolatieglas.

Kosten van levering gas, elektra en water voor rekening van de huurder.

Aanvaarding: per direct. Géén huisdieren en geen verhuur aan studenten. Er worden inkomenseisen- c.q. -normen gesteld met betrekking tot de verhouding te betalen huur t.o.v. inkomen. De mogelijkheid bestaat om in het voorkomende geval een persoonlijke borgstelling aan te bieden.

Ind.: entree met gang. Ruime woonkamer met open keuken en doorloop naar de bijkeuken/berging met achterdeur. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers. Ruim overloop met opstelplaats van CV ketel en witgoedvoorzieningen.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen