Groningerstraat 31 Leeuwarden

vraagprijs

€ 169.500 kosten koper

Kenmerken

TypeAppartement
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte80 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1988
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Aan de rand van het oostelijk centrumgebied aan het begin van de Groningerstraatweg en op de kop van de Bleeklaan ligt het in het oog springende appartementsgebouw "De Sprengerveste", gebouwd in de periode 1988-1989. Het ligt op loopafstand van het centrum en heeft totaal 11 appartementen. Een van de appartementen op de 1e verdieping aan de voorzijde is nu te koop! Mooi en vrij gelegen met schitterend uitzicht richting Bonifatius-toren en Bleeklaan. Bereikbaar per lift via het los van het hoofdgebouw staande lift- en trappenhuis. Voorzien van centrale verwarming met eigen CV-ketel. Uitstekend geïsoleerd waardoor een uitermate laag gasverbruik. Woonoppervlakte circa 80m2; oppervlakte balkon 6m2.

De VvE is een actieve vereniging met een gezonde financiële basis. Er is een meerjarenonderhoudsplan opgesteld. De voorschotbijdrage is € 145,- per maand.

De aanvaarding van dit appartement kan per direct.

INDELINGSOMSCHRIJVING

Entree via het door middel van een intercom beveiligd trappenhuis met lift. Galerij naar de flatwoning met entree en gang. Vanuit de gang zijn alle hierna genoemde vertrekken bereikbaar. Woonkamer met toegang naar groot balkon en doorloop naar keukenruimte. Afzonderlijke bij- of waskeuken. Betegelde badkamer met ligbad, douchecabine, vaste wastafel en radiator. Afzonderlijke toiletruimte + fonteintje. In totaal 2 slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer een afmeting heeft van 13 m2 en de kleinere slaapkamer van 9m2. Tot slot nog een inpandige fietsenberging van ca. 4m2 op de begane grond.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van dit fraaie appartement. De plattegrond geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen