Groningerstraatweg 75 Leeuwarden

vraagprijs

€ 169.500 kosten koper

Kenmerken

TypeAppartement
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte74 m²
EnergielabelE
Bouwperiode1938
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Bovenwoning (hoekligging) verdeeld over twee woonlagen en een vliering. In totaal 2 slaapkamers, een balkon en een eigen tuintje met stenen berging (bereikbaar via de steeg/achterom). Gelegen aan de doorgaande weg naar het stadscentrum. Verwarmd door middel van een HR CV combi. Ideaal appartement voor starters of alleenstaande.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze fraaie woning. De plattegrond geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

Indeling: entree, meterkast, trapopgang, overloop met aangrenzend de toiletruimte en woonkamer (L-vormig) met half open keuken en deur naar balkon.

Verdieping: overloop met aangrenzend twee slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en vaste wastafel. Losse trap naar ruime bergzolder en opstelplaats voor de CV ketel.

De VvE is actief en de maandelijkse bijdrage is € 85,-.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen