Hoekstersingel 65 Leeuwarden

huurprijs

€ 875 per maand

Kenmerken

TypeAppartement
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte75 m²
Energielabel
Bouwperiode1930
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Aan de rand van het levendige stadscentrum en met prachtig uitzicht bieden wij TE HUUR aan een 2-tal nieuwe, luxe appartementen welke in 2021 zijn gerealiseerd en bijna klaar zijn om te kunnen worden bewoond. De appartementen van 75m2 (1e woonlaag) en 65m2 (2e woonlaag) zijn ieder afzonderlijk bereikbaar via het centrale trappenhuis en hebben een ruime woonkamer met open keuken, 2 ruime slaapkamers en hebben beide een eigen balkon.

De appartementen worden (gedeeltelijk) gestoffeerd opgeleverd, zoals kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren in visgraatmotief, raambekleding (oa. luxaflex) en een wasmachine. De keukens zijn voorzien van een inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast en afzuigkap. Er is nog ruimte voor het plaatsen van een (eigen) vriezer.

Het uitzicht over het levendige stadscentrum is uniek te noemen en in no-time sta je in het centrum van Leeuwarden. Gelegen nabij diverse openbare voorzieningen, scholen etc. en er bevindt zich een bushalte direct voor het pand. Mogelijkheid voor het stallen van een fiets kan in de naastgelegen steeg en voor het parkeren van een (elektrische) auto kan gebruik worden gemaakt van de parkeervakken (zgn. blauwe zone).

Om voor de huur van één van de appartementen in aanmerking te kunnen komen gelden inkomensnormen. Bij toewijzing dient een bedrag ter grootte van één maandhuur als waarborgsom te worden betaald. In voorkomende gevallen vraagt verhuurder zekerheid in de vorm van een persoonlijke borgstelling van een derde.

Huurprijs appartement Hoekstersingel 65 (1e woonlaag) € 975,- per maand excl. gas, water, elektra en servicekosten.
Huurprijs appartement Hoekstersingel 65A (2e woonlaag) VERHUURD

Beschikbaarheid: ca. 25 november 2021;
Bezichtigingen: mogelijk vanaf circa 20 oktober a.s.;
Kosten van energie: leverantie gas, elektra en water voor rekening van de huurder d.m.v. een voorschotbijdrage. Ieder appartement heeft een eigen (tussen)meter);
Servicekosten: €25,- per maand voor gebruik wasmachine-droger, elektra gemeenschappelijke ruimte, schoonmaakkosten gemeenschappelijke ruimte, onderhoudskosten CV installatie, glasverzekering en administratiekosten ;
Overig: ieder appartement heeft een eigen glasvezel-aansluiting;

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen