Insulindestraat 15 Leeuwarden

vraagprijs

€ 199.500 Kosten koper

Kenmerken

TypeAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte82 m²
EnergielabelA
Bouwperiode2001
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Aan de oostkant van de stad op zeer korte fiets- en loopafstand van de stad gelegen goed onderhouden dubbellaags appartement (maisonnette) met 3 slaapkamers + berging op de begane grond. Winkelcentrum "Cambuurplein" ligt letterlijk om de hoek. Het appartement heeft een terras aan voorzijde van het appartement. Eigentijds en goed geisoleerd (energielabel A) waaronder isolatieglas en verwarming d.m.v. een eigen CV-installatie (2021).

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie en plattegrond van dit mooie appartement! Bent u nieuwsgierig geworden? Vraag dan een bezichtiging aan via franshettema.nl of bel met ons NVM makelaarskantoor.

INDELINGSOMSCHRIJVING
Entree, bel-tableau, afsluitbare centrale portiek met trappenhal. Entree appartement, gang, meterkast, toilet. Woonkamer met grote raampartijen en mooi uitzicht door de straat. Nette, open keuken (aan galerijzijde) welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vaste trap naar:

1e verdieping: overloop met aangrenzend de badkamer (geheel betegeld) met douchecabine, 2e toilet en wastafel. In totaal zijn er 3 slaapkamers. De kleine 3e slaapkamer kan ook worden gebruikt als loggia (inpandig balkon). De oppervlakte van de slaapkamers is 12m2, 8m2 en 5m2.

Bijdrage aan de V.v.E. bedraagt €. 133,- per maand en wordt beheerd door een professionele vastgoedbeheerder.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen