Joussenwei 6 Koarnjum

huurprijs

€ 1.225 Per maand

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte165 m²
Energielabel
Bouwperiode2023
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Onlangs is Martenastate in Koarnjum uitgebreid met de naastliggende boerderij en het bijbehorende erf. De nieuwe locatie heeft de naam "Martena Zathe" gekregen. Deze boerderij wordt momenteel gerestaureerd en verbouwd tot een drietal exclusieve, luxe en royale woningen midden in de natuur en omgeven door een fraai aangelegde bloemenweide.

Kortom, een verademing voor mensen die van rust, ruimte en natuur houden. En dat op steenworp afstand van Leeuwarden en Stiens!

Er is nog 1 woning in de boerderijschuur beschikbaar en wij zijn op zoek naar een geschikte huurder die zich verbonden voelt met de natuur en niet beroerd is om ook eens de handen uit de mouwen te steken om het geheel tot een echte natuurbeleving te maken en te houden. Ben jij de huurder waar wij naar op zoek zijn? Meld je dan nu aan!

De oplevering is begin 2023.

INDELINGSOMSCHRIJVING
Begane grond: entree, hal, toilet, grote inpandige eigen berging, royale woonkamer (59m2) met mooi uitzicht en doorloop naar groot terras/tuin (23m2), open keuken (10m2) voorzien van inbouwapparatuur, slaapkamer (20m2) met doorloop naar de luxe badkamer (7m2) voorzien van dubbele wastafel, (2e) toilet en inloopdouche. Vaste trap naar:

1e verdieping: overloop met aangrenzend een tweetal grote slaapkamers van 16m2 en 30m2. Luxe, 2e badkamer voorzien van dubbele wastafel, (3e) toilet en inloopdouche. Vanuit de grootste slaapkamer heb je toegang tot een royaal en gedeeltelijk overkapt dakterras van 28m2.

Let op! Met betrekking tot de hoogte van de huurprijs ten opzichte van het inkomen worden eisen gesteld. Voordat een bezichtiging kan worden ingepland, dient u eerst een aanvraagformulier in te vullen en in te sturen. Dit aanvraagformulier wordt beoordeeld door de eigenaar/verhuurder waarna u een uitnodiging voor een bezichtiging ontvangt.

Over Martenastate
Het rijkelijk met stinzenflora aangelegde landgoed Martenastate is een prachtige historische bezienswaardigheid. De huidige state die dateert uit 1899, is een voormalig landhuis in de provincie Friesland. Met grenzend aan de state het park, een natuurkampeerterrein en een historische eeuwenoude grafheuvel. Naast het park staat midden op het niet afgegraven deel van de terp de Nederlands Hervormde kerk uit 1873.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen