Julianalaan 79 Leeuwarden

vraagprijs

€ 139.500 kosten koper

Kenmerken

TypeAppartement
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte60 m²
EnergielabelE
Bouwperiode1963
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

In Huizum, op fraaie woonstand en met uitzicht over het mooie Julianapark bieden wij te koop aan dit mooie appartement + eigen achtertuin en 2 slaapkamers. Het appartement bevindt zich op de eerste woonlaag, verkeert in een goede staat van onderhoud en er is een actieve VvE. De achtertuin is 12 meter diep en ligt op het zonnige zuidwesten.

Kortom, zorgeloos en mooi wonen tegen lage maandlasten! Wat wil je nog meer?

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie en plattegronden voor een complete indruk van het appartement. Geinteresseerd? Vraag dan een vrijblijvende bezichtiging aan via ons makelaarskantoor: 058-7600850 of via www.franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING
Entree: portiek, beltableau met postvakken, trapopgang. Entree appartement: hal, meterkast en douche- en toiletruimte. L-woonkamer met mooi uitzicht over de Julianalaan en het park. Dichte keuken met doorloop naar kleine bijkeuken en achterdeur naar de fraai gelegen achtertuin.

De berging van het appartement bevindt zich in het souterrain met voldoende plek voor het stallen van je fiets(en) en klein gereedschap.

Bijzonderheden:
- Geheel voorzien van dubbel glas met kunststof kozijnen;
- Het eigendom is belast met erfpacht (de canon is €183,- per jaar en is fiscaal aftrekbaar);
- De VVE bijdrage is € 77,25 per maand;
- Woonoppervlakte 60m2;
- Inhoud 193m3;
- Verwarming d.m.v. CV (2010)

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen