Kommisjewei 1 Nijega

vraagprijs

€ 499.500 kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte345 m²

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

TE KOOP € 499.500,- kosten koper

Zoekt u een groot karakteristiek woonhuis met een prachtige landelijke ligging op een ruim perceel? Dan is dit pand absoluut de moeite waard om met uw eigen ogen te komen bekijken. Dit pand biedt volop mogelijkheden om riant wonen, werken of ondernemen te combineren in de vorm van kantoor of praktijk aan huis, B&B, kinderopvang, zorgopvang of groepsaccommodatie of om er meerdere wooneenheden te realiseren. Ook het uitoefenen van een horecabedrijf (met vergunning) behoort tot de mogelijkheden.

Het pand staat op een zichtlocatie bij de entree van het dorp en ligt direct naast het groene dorpspark dat voorzien is van een prachtige speeltuin voor kinderen. Nijega is gunstig gelegen in de driehoek Drachten, Burgum en Leeuwarden en is door nabije ligging van de N31 uitstekend bereikbaar met het OV.

Het pand is in de huidige indeling opgedeeld in een woondeel en een bedrijfsdeel, maar is eenvoudig terug te brengen tot 1 geheel of verschillende gebruikseenheden.

Indeling

Het achterhuis (benedenverdieping) – anno 1980

Entrée, hal, toilet
Ruime L-vorming woonkamer met open keuken met uitzicht op de zeer ruime tuin (23 bij 12) en het naast gelegen park
Slaapkamer/werkkamer 12m2
Badkamer met douche en ligbad
Grote tuin van 400m2 met Bergschuur

1e verdieping:

Ruime overloop
3 slaapkamers (uitbreiding naar 4 mogelijk)
moderne 2e badkamer met wastafel,inloopdouche en groot ligbad

2e verdieping:

ruime zolder met in het midden een stahoogte van circa 1,70 meter
geschikt als bergruimte of voor een extra(kinder)slaapkamer

De afzonderlijke delen van het pand zijn in de huidige situatie met elkaar verbonden. Deze kunnen echter eenvoudig van elkaar worden gescheiden.

Het voorste deel (Kommissiehuys)

Dit deel bestaat uit twee verdiepingen waarvan het voorste deel dateert uit 1854. Het heeft de uitstraling van een groot Herenhuis.

Indeling beneden:

Entree met hal, meterkast met 28 groepen, waarvan 5 op krachtstroom, een brandmeld-installatie en een alarminstallatie. Vanuit de entree is er toegang tot het ‘oude cafe’ of grote woonkamer(circa 75m2) met open haard, bar en de keuken (circa 20m2). Naast de entree bevindt zich nog de Heerenkamer’ van circa 26m2 die in verbinding staat met de woonkamer en de keuken, maar ook afgesloten kan worden. Vanuit de grote woonkamer is er toegang tot twee verzorgde toiletgroepen (4 toiletten – dames en heren)

Met een beperkte ingreep is het ook mogelijk om in de bestaande keuken (15m3) een woonkeuken te realiseren met uitzicht op de tuin.

Indeling bovenverdieping:

Entree via trap, overloop van (circa 20m2) met bergruimte achter het schuin aflopende dak. Vanuit de overloop is er entree naar een buitenbalkon op het zuidwesten (circa 9m2) met brandtrap De grote bovenzaal kent een vloeroppervlakte van ruim 75m2 en heeft een hoogte van circa 4,50 meter. Deze zaal is voorzien van het originele houten plafond uit 1903. Deze zaal is zeer geschikt als kantoor of hobbyruimte, maar kan met beperkte aanpassingen ook geschikt worden gemaakt als woonverblijf.

Evenwijdig aan de zaal bevindt zich een kleine bar. Achter de bar bevindt zich een kleine opslagruimte en de entree naar het CV ketelhuis (circa 6m2)

Buiten (beneden):

Het pand beschikt over een ruim terras op het zuiden en een tuin op Zuid-Oost. Op het eigen terrein is ruimte voor circa 10 parkeerplaatsen.

Overige informatie:

Het pand is momenteel conform vergunning leegstandswet als woning verhuurd, maar kan op korte termijn aan koper worden opgeleverd.

Dit pand staat ook op www.fundainbusiness.nl

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Kommisjewei 1

Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*