Lytse Buorren 1C Wirdum

huurprijs

€ 725 per maand

Kenmerken

TypeAppartement
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte60 m²
EnergielabelA
Bouwperiode1930
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

TE HUUR: LYTSE BUORREN 1-C - WIRDUM

Let op! Alvorens een vrijblijvende bezichtiging in te plannen dient u zich via e-mail als geïnteresseerde aan te melden waarna u een inschrijvingsformulier ontvangt.

In het voormalig schoolgebouw van begin vorige eeuw is circa 15 jaar geleden in het Terpdorp Wirdum een zestal appartementen door Bouwbedrijf S.J. de Jong gerealiseerd. Wirdum ligt ten zuiden tegen Leeuwarden aan en is door de nabij gelegen snelweg A-32 en via de z.g. "Heak om Leeuwarden" goed bereikbaar. Zelfs met de fiets bent u snel in de stad. U rijdt met de auto in circa 5 minuten naar de stad en in circa 15 minuten naar Heerenveen. Het dorp telt ca. 1250 inwoners. Centrale verwarming met eigen HR-ketel. Eigen meterkast. Volledig thermopane-glas.

Indeling: entree appartementencomplex / trappenhuis; entree appartement 1-C op de 1e verdieping: hal, toilet + fonteintje, meterkast, ruime woonkamer/living circa 32m2, moderne open keuken ruim 5 m2 met inbouwapp. (Pelgrim) 4 pits-gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi-oven. Slaapkamer aan de noordzijde circa 7,5 m2 met doorloop naar moderne badkamer 7 m2 met vaste wastafel, douche en wasmachineaansluiting. Balkon bijna 7 m2 op het zuiden. Op de begane grond een houten fietsenberging/box voorzien van elektra.

Huurprijs € 725,-- per maand. Per direct te aanvaarden.
Huurtijd minimaal 12 maanden, daarna voor onbepaalde tijd doorlopend.

Om voor dit appartement in aanmerking te kunnen komen gelden inkomensnormen. Bij toewijzing dient een bedrag ter grootte van één maand als waarborgsom te worden betaald. In voorkomende gevallen vraagt verhuurder zekerheid in de vorm van een persoonlijke borgstelling (bijv.van ouders). Kosten leverantie gas, elektra en water voor rekening van de huurder.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen