Lytse Buorren 1E Wirdum

huurprijs

€ 675 per maand

Kenmerken

TypeAppartement
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte55 m²
Energielabel
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

LYTSE BUORREN 1-E - WIRDUM

Let op! Alvorens een vrijblijvende bezichtiging in te plannen dient u zich via e-mail als geïnteresseerde aan te melden waarna u een inlichtingenformulier ontvangt. Na ontvangst van het volledig ingevulde formulier zou u kunnen worden uitgenodigd voor een bezichtiging.

In het voormalige schoolgebouw uit begin vorige eeuw zijn in het terpdorp Wirdum - aanleunend tegen de zuidkant van Leeuwarden - een zestal appartementen gerealiseerd. Wirdum is door de nabij gelegen snelweg A-32 goed bereikbaar voor alle soorten verkeer naar- en vanaf de stad Leeuwarden U rijdt met de auto in circa 5 minuten naar de stad en in circa 15 minuten naar Heerenveen. Ook per fiets redelijk snel en veilig bereikbaar. Het dorp telt circa 1250 inwoners. De appartementen zijn eigentijds verbouwd waarbij de sfeer en uitstraling van het gebouw behouden zijn gebleven. Eigentijds geïsoleerd.

Ligging op de bovenste verdieping direct onder de vaste kap.

Uitsluitend geschikt voor bewoning door één persoon.

Indeling: entree appartementencomplex / trappenhuis; entree appartement 2e verdieping: hal 5 m2, meterkast, toiletruimte 1,8 m2 (hangwandcloset + fonteintje), L-vormige woonkamer ruim 32 m2 inclusief open keukenblok met inbouwapparatuur: 4-pits-gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi-oven. Slaapkamer aan de noordzijde, circa 9m2. Moderne betegelde badkamer circa 7 m2 met vaste wastafel, douchehoek/nis 80x80cm, wasmachineaansluiting. Op de begane grond een houten fietsenberging/box 230x230cm, voorzien van elektra.

Te betalen waarborgsom bij aanvang huurovereenkomst: € 675,--
Huurtijd minimaal 12 maanden, daarna voor onbepaalde tijd doorlopend.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen