Lytse Buorren 1E Wirdum

huurprijs

€ 695 per maand

Kenmerken

TypeAppartement
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte55 m²
Energielabel
Bouwperiode1930
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

TE HUUR: LYTSE BUORREN 1-E, WIRDUM

Let op! Alvorens een vrijblijvende bezichtiging in te plannen dient u zich via e-mail als geïnteresseerde aan te melden waarna u een inlichtingenformulier ontvangt. Na ontvangst van het volledig ingevulde formulier zou u kunnen worden uitgenodigd voor een bezichtiging.

In het voormalig schoolgebouw van begin vorige eeuw is circa 15 jaar geleden in het Terpdorp Wirdum een zestal appartementen door Bouwbedrijf S.J. de Jong gerealiseerd. Wirdum ligt ten zuiden tegen Leeuwarden aan en is door de nabij gelegen snelweg A-32 en via de z.g. "Heak om Leeuwarden" goed bereikbaar. Zelfs met de fiets bent u snel in de stad. U rijdt met de auto in circa 5 minuten naar de stad en in circa 15 minuten naar Heerenveen. Het dorp telt ca. 1250 inwoners. Centrale verwarming met eigen HR-ketel. Eigen meterkast. Volledig thermopane-glas.

Dit appartement ligt op de bovenste verdieping, direct onder de vaste kap en is uitsluitend geschikt voor bewoning door één persoon.

Indeling: entree appartementencomplex / trappenhuis; entree appartement 1-E op de 2e verdieping: hal 5 m2, meterkast, toiletruimte 1,8 m2 (hangwandcloset + fonteintje), L-vormige woonkamer ruim 32 m2 inclusief open keukenblok met inbouwapparatuur: 4-pits-gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi-oven. Slaapkamer aan de noordzijde, circa 9m2. Moderne betegelde badkamer circa 7 m2 met vaste wastafel, douchehoek/nis 80x80cm, wasmachineaansluiting. Op de begane grond een houten fietsenberging/box voorzien van elektra.

- Huurprijs € 695,-- per maand excl. gas, water en elektra
- Aanvaarding per 15 september 2022 (eerder in overleg)
- Huurtijd minimaal 12 maanden, daarna voor onbepaalde tijd doorlopend
- Waarborgsom 1 maandhuur (eventueel in combinatie met borgstelling van bijvoorbeeld ouders)

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen