Martenawei 39 Koarnjum

vraagprijs

€ 189.500 kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte148 m²
Bouwperiode1870
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

LET OP! START VERKOOP OPEN HUIS OP DONDERDAG 20 JUNI A.S. VAN 14:00 - 16:00 UUR!

Op een mooie locatie in het dorp Koarnjum gelegen, karakteristieke, gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning (1860) met o.a. 4 slaapkamers, een woonkeuken en een zonnige en diepe achtertuin (oosten) van maar liefst 35 meter diep en met vrij uitzicht over de landerijen.

Bent u op zoek naar een woning op nog geen 10 minuten fietsen van de stad Leeuwarden? Kom deze woning bekijken en laat u verrassen! Bekijk de bijgevoegde fotorapportage en de plattegronden voor een volledige indruk van deze fraaie woning.

Indelingsomschrijving
Begane grond: entree, hal met natuurstenenvloer, toilet, berging met witgoedruimte en cv. Sfeervolle woonkamer met balkenplafond, houten vloerdelen en een uitbouw ruime en moderne keuken en dubbele tuindeuren naar de diepe achtertuin. De maar liefst 35 meter diepe achtertuin ligt op het oosten en is voorzien van een houten berghok.

1e verdieping: overloop met aangrenzend 4 slaapkamers, een inloop/bergkast en de badkamer, welke is voorzien van 2e toilet, douche en vaste wastafel.

Informatie over het dorp Koarnjum
Koarnjum is een terpdorp. Koarnjum telt ongeveer 500 inwoners en ligt tussen de terpdorpen Jelsum en Britsum, ten zuidoosten van Stiens. Het heden en verleden vinden elkaar in een passende omgeving. De Martenastate was aan het begin van deze eeuw een ruïne, maar is weer herbouwd en gerestaureerd. De fraaie lanen van het landgoed Martenastate tonen hier één van de mooiste plekjes van de gemeente. Tevens is ligt hier het "Koarnjumer bos" wat uitnodigt voor bijvoorbeeld een fijne wandeling. Koarnjum heeft een dorpshuis "de Bining", waar zowel de inwoners van Koarnjum en Jelsum gebruik van maken en er worden tal van activiteiten georganiseerd. Er is tevens een busverbinding naar Leeuwarden en Stiens.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen