Meidoornstraat 6 Leeuwarden

vraagprijs

€ 150.000 kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte87 m²
Bouwperiode1930
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Deze jaren '30 woning in de Bloemenbuurt is verrassend ruim van binnen en is klaar om te worden gemoderniseerd of in oorspronkelijke stijl te worden teruggebracht. Er zijn nog vele authentieke elementen bewaard gebleven waaronder de ensuite deuren, diverse glas in lood ramen, het balkenplafond en de paneeldeuren. De woning heeft 3 slaapkamers en op 2e verdieping kun je een extra slaapkamer creëren. Ook is er voldoende parkeergelegenheid op het achtergelegen parkeerterrein. De binnenstad ligt op enkele minuten fietsafstand en je bent zo de stad uit via de nabijgelegen ring en uitvalswegen. Dit is een ideale woning voor iedereen die alles graag wil aanpassen naar eigen wens.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze fraaie woning. De plattegrond geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING

Begane grond:
Entree, hal met meterkast en trapopgang naar 1e verdieping. Kamer-en-suite met erker, balkenplafond, fraaie ensuite deuren met glas in lood, achterkamer met tuindeuren. Keuken met veel lichtinval, geiser, provisiekasten, kelderkast en opstelplaats voor de wasmachine. Bijkeuken met aparte douche en toilet en deur naar de achtertuin. Aangebouwde stenen berging (voormalig kolenhok). Diepe beschutte tuin met veel privacy, de hele dag zon en een achterom. Achter de woning ligt een ruim parkeerterrein en een speelplaats voor de kinderen.

1e verdieping:
Overloop met deur naar naar droogplat/balkon. Drie slaapkamers waarvan twee aan de voorzijde en een aan de achterzijde. Beide grote slaapkamers hebben vaste kasten. Toilet met fonteintje.

2e verdieping:
De zolderberging (stahoogte) is bereikbaar met een vaste trap. Hier heb je de mogelijkheid om een 4e slaapkamer te creëeren.

Algemeen:
- Nog veel authentieke elementen aanwezig zoals de ensuite deuren, diverse glas in lood ramen, balkenplafond en paneeldeuren
- verwarming d.m.v. gaskachels, warmwater d.m.v. geiser
- deels dubbel glas
- ruime parkeergelegenheid op het achtergelegen parkeerterrein
- gebruiksoppervlakte wonen 87m2 en inhoud 396m3
- perceeloppervlakte 130m2

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen