Nicolaasleane 3 Hempens

huurprijs

€ 1.800 per maand

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte238 m²
Bouwperiode2007

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

In een cluster van 5 buitenplaatsen aan de zuid-oostrand van Leeuwarden in het dorp Hempens gelegen vrijstaand landhuis op bijna 1100 m2 grond met grote inpandige garage annex berging van maar liefst 57 m2. Netto woonoppervlak van het geheel is bijna 240 m2 (exclusief garage van 48 m2). Bruto maatvoering van de woning is 10.00 x 17.82 meter hetgeen resulteert in een inhoud van 980 m3. Voorwaar, een uiterst ruime en zeer moderne woning met alle eigentijdse voorzieningen, waaronder vloerverwarming (met uitzondering van de hal). Fraaie badkamer met sauna.

U kunt dit landhuis vanaf heden tot ongeveer medio 2019 huren; alsdan komt de eigenaar weer terug naar Nederland. Op deze verhuur is onder meer de zogenaamde "diplomatenclausule" van toepassing. De verlangde waarborgsom mag in de vorm van een bankgarantie worden afgegeven.

Buiten de huurprijs vallen de kosten van levering energie (gas, elektra) en water, tenzij de huurder de voorkeur geeft om deze kosten maandelijks via betaling van servicekosten aan verhuurder te voldoen. U zult verbaasd zijn hoe energiezuinig deze woning zich manifesteert.

Raadpleeg de bij deze presentatie behorende foto's en zult onder de indruk raken van de kwaliteit én de ruimte welke wordt aangeboden in een rustige en landelijke woonomgeving aan de rand van de stad.

De globale indeling is als volgt:
entree, hal (20m2) met trapopgang en toilet, living (bijna 48m2) met doorloop naar woonkeuken (ruim 24m2) met alle denkbare eigentijdse apparatuur; inpandige garage / berging.

Verdieping: overloop bergkast (200x156cm), master-bedroom met inloop-kledingkast (totaal 24m2) en toegang naar balkon (590x130cm), 3 volwaardige slaapkamers met de volgende afmetingen: 575x290 - 485x390 en 410x390 cm. Werk- of slaapkamer 537x300cm. Tot slot de uitermate luxe badkamer van 16m2 met dubbele vaste wastafel, ligbad en douche. Doorloop naar sauna (200x250cm).

Omgeving:
In alle rust genieten van bos en water met in de directe nabijheid basisscholen, kinderopvang, winkelcentra en sportvoorzieningen. Dit gecombineerd met een historisch stadscentrum welke zich op slechts een kwartiertje fietsen bevindt. Niet ver gelegen vanaf ontsluitingswegen richting Drachten/Groningen en HeerenveenZwolle.

Via de dorpsweg en een brug komt u in het "Bosk van Pylkwier" terecht. Hier zijn een aantal zeer exclusieve woningen gerealiseerd op zogenaamde "Buitenplaatsen". De Nicolaasleane is gelegen in een kleinschalig en kindvriendelijke woonomgeving met een geheel eigen karakter, omgeven door bos en water. Winkels (Jumbo & HEMA) voor dagelijkse benodigdheden zijn gevestigd op fietsafstand.

Overige kenmerken:
De woning is comfortabel, zeer compleet en luxe uitgevoerd.
De tuin is zonrijk, heeft uitzicht op het bos en is onder architectuur ingericht.
De tuin bevat verschillende zitgedeelten, waarvan één half overdekt (patio) en een tuinhuis.
Het beste van beide werelden: dichtbij natuur en stad.

Verdere informatie via Jan D.Hettema - 06-53847385

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Nicolaasleane 3

Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*