Nijlansdyk 199 C Leeuwarden

vraagprijs

€ 178.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte61 m²
EnergielabelD
Bouwperiode1963
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Op fraaie woonstand en met uitzicht over het Van Harinxmakanaal bieden wij op de 3e en een na hoogste woonlaag te koop aan dit mooie 3-kamerappartement. Er is een balkon op het zuiden en op het noorden en een eigen berging op de begane grond. Het appartement ligt op loopafstand van diverse winkels en voorzieningen en er is voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur.

Bekijk de uitvoerige fotoreportage en plattegrond van deze fraaie woning. Ben je geinteresseerd? Vraag dan een bezichtiging aan via franshettema.nl of bel met ons NVM makelaarskantoor: 058-7600850.

Indeling: entree, ruime hal met meterkast, vaste kast en toiletruimte , woonkamer met prachtig vrij uitzicht over openbaar groen, het Van Harinxmakanaal en landerijen. Dichte keuken voorzien van eenvoudige keukenblok, witgoedaansluitingen en toegang tot balkon aan de voorzijde. Volledig betegelde badkamer voorzien van douche en vaste wastafel. Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde, met toegang tot balkon. Voldoende vaste kastruimte aanwezig.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1963;
- Vrij uitzicht over vaarwater vanaf het balkon op het zuiden;
- Vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing;
- Blokverwarming (centraal voor het gehele gebouw), voorschot € 120.- per maand;
- Verbruik van warmte wordt geregistreerd door tussenmeters;
- Warm water door middel van een geiser;
- Inpandige berging op de begane grond voorzien van elektra;
- Bijdrage VvE € 121,36 per maand;

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Nijlansdyk 199 C

Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookie en Privacyverklaring