Oostmahorn 21 Anjum

vraagprijs

€ 65.000 kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte74 m²
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

LET OP! BIEDEN VANAF € 65.000,- k.k.

Deze 2 onder 1 kap woning (rechterzijde) is gelegen op een bijzondere locatie in Oostmahorn in het prachtige Lauwersmeergebied. De woning dient opgeknapt te worden, dus ben je klaar om te klussen dan kun je hier meteen je handen uit de mouwen steken. De woning heeft onder andere 2 slaapkamers en een diepe achtertuin met achterom. Oostmahorn valt onder Anjum, is gelegen aan het Lauwersmeer en bestaat uit een kleine oude dorpskern omgeven door een drietal vakantieparken, jachthaven en restaurant.

INDELINGSOMSCHRIJVING

Begane grond: entree, hal met trap naar 1e verdieping, woonkamer met gaskachel, hal met trapkast en badkamer met douche, toilet en watafel. Ruime woonkeuken met eenvoudig keukenblok, warmwater d.m.v. een geiser. Bijkeuken met deur naar de achtertuin. Achtertuin ca 23 meter diep met vrijstaande houten garage/berging en parkeermogelijkheid op eigen terrein. De achtertuin is bereikbaar via de achtergelegen straat.

1e verdieping: overloop, badkamer met toilet, wastafel, wasmachine aansluiting en cv-ketel. Grote slaapkamer aan de voorzijde met doorloop naar een kleinere slaapkamer aan de achterzijde, beide met een dakkapel.

Algemeen:
- gelegen in de oude dorpskern van Oostmahorn
- in de buurt van Lauwersoog met natuurgebied en veerdienst naar Schiermonnikoog
- de woning dient gerenoveerd te worden
- deels dubbel glas
- verwarming d.m.v. cv en gaskachel
- eigen grond 173 m2

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze woning. De plattegrond geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen