Paulus Moreelsestraat 22 Leeuwarden

huurprijs

€ 720 per maand

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte73 m²
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Let op !

Voordat een bezichtiging kan worden ingepland dient u eerst een aanvraagformulier in te vullen en in te sturen. Dit aanvraagformulier wordt u toegezonden nadat u uw interesse heeft kenbaar gemaakt door via funda.nl te reageren.

In knusse en gezellige woonstraat Huizum-West niet ver van winkelstraat Schrans te huur een intern volledig gerenoveerde kleinschalige maar gezellige woning met achtertuin op het zuidwesten. Voorzien van centrale verwarming en isolatieglas. Direct te aanvaarden.

Ind.: gang 4,9 m2 met meterkast en trapopgang, woonkamer aan de straatzijde 20 m2 met schoorsteenmantel en trap- c.q. provisiekast. Doorloop naar keuken 6,6 m2 achterzijde met hoek-aanrecht, CV-ketelopstelling en wasmachineruimte. Vanuit de gang is de bijkeuken/berging 3,3 m2 bereikbaar alwaar toilet. Toegang naar achtertuin 16 m2 met overdekt plaatsje en toegang naar houten bergschuur. Recht van achterom.

Verdieping: overloop 2 m2, achterslaapkamer 4,5 m2 en hoofdslaapkamer 11,6 m2 over de volle diepte van de woning met dakkapel aan de straatzijde. Douche-cel 1,7 m2 inclusief nis met een vaste wastafel. Bergruimte onder schuin dakvlak, brutovloeropp. 4,6 m2.

Huurprijs: € 720,-- per maand. Kosten leverantie gas, elektra en water voor rekening van de huurder.

Met betrekking tot de hoogte van de huurprijs ten opzichte van het inkomen worden eisen gesteld. Verhuurder behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van redenen een aanvraag niet te honoreren.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen