Rollemastate 54 Leeuwarden

vraagprijs

€ 379.500 kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte133 m²
EnergielabelA
Bouwperiode1987
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Prachtig gelegen ruime en gemoderniseerde 2/1-kap woning met aangebouwde bijkeuken en garage. Aan de voorzijde gelegen aan parkeerterrein met openbaar groen. De fraaie en modern aangelegde achtertuin van 13 meter diep is gelegen op het noorden en voorzien van een prachtige veranda. De woning is met zorg onderhouden en op veel onderdelen gemoderniseerd. In totaal zijn er 4 slaapkamers, waarvan 3 op de eerste verdieping. Ook is de woning zeer energiezuinig. Door de volledige isolatie van de woning en de 12 zonnepanelen zijn de energielasten erg laag. Kortom, deze woning is op de toekomst voorbereid!

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze fraaie woning. De plattegrond geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING
Begane grond: zij-entree met overkapping, hal, toilet, trapopgang. Ruime L-vormige en lichte woonkamer met strakke wand- en vloerafwerking (pvc vloer) en doorloop naar de moderne, open keuken en bijkeuken. Wasmachine-aansluiting. De ruime garage is van binnenuit bereikbaar.

1e verdieping: overloop met aangrenzend 3 ruime slaapkamers en een ruime nette badkamer (met vloerverwarming) voorzien van een inloopdouche, wastafel en 2e toilet. Vaste trap naar:

2e verdieping: ruime zolderruimte met 4e slaap/werkkamer en opstelplaats voor de CV-installatie en 2e aansluiting voor de wasmachine. De zolderruimte kan worden voorzien van een grote dakkapel waardoor er meerdere slaapkamers kunnen worden gerealiseerd.

Bijzonderheden:
- gelegen aan openbaar groen en parkeerterrein
- royale 2/1 kap woning
- keurig onderhouden woning met moderne afwerking
- achtertuin op noorden met een vrijstaande grote veranda
- populaire woonstand in Camminghaburen
- dak- muur- en vloerisolatie
- vloerverwarming in de badkamer
- 12 zonnepanelen
- CV verwarming (2012)
- 2 wasmachine aansluitingen (begane grond en zolder)

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen