Sassingastins 12 Leeuwarden

vraagprijs

€ 189.500 kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte114 m²
Bouwperiode1989
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

In een gewild gedeelte van "Camminghaburen" bieden wij te koop aan deze goed onderhouden tussenwoning met 3 slaapkamers en een diepe achtertuin. De woonkamer is voorzien van een royale open keuken. Vanuit de royale bijkeuken kom je in de diepe achtertuin. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers (voorheen 3) en de badkamer. Via de vaste trap bereik je de zolder met de 3e slaapkamer en veel bergruimte achter de knieschotten.

Bekijk de uitvoerige fotopesentatie en plattegronden voor een complete indruk van deze woning. Ben je geinteresseerd? Vraag dan een bezichtiging aan via franshettema.nl, via Funda.nl of bel met ons makelaarskantoor.

Indelingsomschrijving
Begane grond: entree voorzijde. Woonkamer, open keuken. Een afgesloten trapopgang met toilet en doorloop naar de bijkeuken. Diepe achtertuin (16m), ook bereikbaar via een steeg/achterom.

Verdieping:
overloop, 2 slaapkamers (waarvan 1 aan de voorzijde over de volledige breedte) en een badkamer voorzien van een 2e toilet, douche-cel en vaste wastafel.

Zolder:
Bereikbaar via een vaste trap en veel licht door de kantelramen. Bergruimte achter het knieschot.

Tuin:
Keurig aangelegde voortuin en een diepe achtertuin op het noord-oosten met houten tuinschuur en achterom.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen