Scheltemastate 36 Leeuwarden

vraagprijs

€ 279.500 kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte158 m²
Bouwperiode1981
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

"...Wat een mooi uitzicht vanuit deze woning..!" en "...Alsof je naar een levend schilderij kijkt..." zijn regelmatige reacties die de verkoper van dit fraaie huis in Camminghaburen krijgt. En dat huis komt nu beschikbaar!

Aan de rand van de woonwijk bieden wij namelijk te koop aan deze ruime en goed onderhouden hoekwoning met garage en uitbouw. De woning verkeert in een prima staat van onderhoud en is gelegen op een perceel van maar liefst
455m2 eigen grond! In totaal zijn er 4 slaapkamers en een moderne badkamer. Veel opbergruimte.

Vanuit de ruime woonkamer en de aangebouwde woonkeuken is niet alleen vrij uitzicht over het natuurgebied “de Groene Ster” maar ook een mooi zicht op de verzorgd aangelegde achtertuin. Het huis voelt als vrij wonen in de natuur, maar tegelijkertijd woont u wel in een kinderrijke wijk met scholen, een winkelcentrum en een goede bereikbaarheid.

Maak gerust een bezichtigingsafspraak met ons makelaarskantoor om deze mooie woning van binnen te bekijken en het uitzicht te ervaren.

INDELINGSOMSCHRIJVING

Begane grond:
entree, hal, toilet, trapopgang, L-vormige woonkamer (40m2) met erker en prachtig vrij uitzicht over het natuurgebied. Uitgebouwde woonkeuken (1998, 17m2) met moderne keuken (L-opstelling) en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Doorloop naar de bijkeuken met wasmachine-opstelplaats. Ruime garage (afmeting 574cmx314cm) met bergvliering en betonvloer.

1e verdieping:
overloop met aangrenzend een drietal slaapkamers, waarvan de slaapkamer aan de voorkant gedeeltelijk boven de garage is gebouwd. De oppervlakte's van de slaapkamers zijn 8,5m2, 12m2 en 20m2.

Gemoderniseerde badkamer met ligbad, douche, vaste wastafel en een 2e toilet. Vaste trap naar:

2e verdieping:
overloop met aangrenzend een zolderkamer, bergruimte met CV ketelopstelling (Nefit 2017, eigendom) en de 4e slaapkamer van 14m2.

Tuin:
De achtertuin is verzorgd aangelegd en ligt op het westen en is 20 meter diep. Omdat er een brede zijtuin is kun je de auto prima op eigen erf parkeren.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen