Sint Jacobsstraat 7 C Leeuwarden

huurprijs

€ 875 Per maand

Kenmerken

TypeAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte100 m²
Energielabel
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

In hartje centrum Leeuwarden met uitzicht over het Waagplein naar de Nieuwestad is te huur een gerenoveerde etage met een woonoppervlak van circa 100m2 waarvan de ingang gesitueerd is aan de Sint Jacobsstraat 7-C. De etage is gelegen op de 2e verdieping boven damesmodewinkel Be-One en heeft een eigentijdse kwaliteit. In praktische zin woont u aan de Nieuwestad.

Deze moderne etage is voorzien van centrale verwarming en overige eigentijdse moderne voorzieningen. Gedeeltelijk isolatieglas.

De aangegeven huurprijs is exclusief de servicepost van € 200,-- per maand, welke wordt geregistreerd als voorschotbetaling op het verbruik van de via de verhuurder door OXXIO te leveren energiecomponenten gas en stroom en water via het waterbedrijf Vitens.

Van huurkandidaten worden inkomensnormen gehanteerd.

De indeling is als volgt:
entree via de voordeur van de Sint Jacobsstraat met opgang naar de eerste verdieping; de toegang aan de achterkant van het perceel aan de Nieuwestad. Via de eigen opgang en afsluitbare toegang een vaste trap naar de etage op de tweede verdieping. Het geheel heeft een globale bruto-afmeting van circa 20 meter (diep) x 5 meter breed.

Gang/overloop met toegang naar de volgende vertrekken: woonkamer aan de straatzijde 24m2, dichte keuken 11,5m2 met modern aanrechtblad, aansluiting wasmachine en buffetkast. Douchekamer ruim 3,5 m2 met vaste wastafel. Afzonderlijk toilet in de gang. Tussen-slaapkamer ruim 11m2 met vaste wastafel. Op de noordzijde is de hoofd-slaapkamer gelegen van bijna 17m2 met doorloop naar een walk-in-closet van 7m2. Tot slot een eenpersoons-slaapkamer (eventueel werkkamer) van 8,5 m2. Vaste trap naar de zolderverdieping met bergruimte.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Sint Jacobsstraat 7 C

Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookie en Privacyverklaring