Spieghelstraat 3 Leeuwarden

vraagprijs

€ 329.500 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte125 m²
EnergielabelE
Bouwperiode1938
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Op fraaie woonstand in de gewilde "Vosseparkwijk" en met vrij uitzicht over het plantsoen bieden wij te koop aan deze ROYALE en GOED ONDERHOUDEN eengezinswoning. De woning heeft een royale woonkamer met erker, half open keuken, een diepe achtertuin op het zuidwesten (bereikbaar via steeg/achterom). Er zijn nog prachtige glas-in-lood elementen aanwezig, waardoor het nog echt de gewilde jaren '30 uitstraling heeft. In totaal zijn er maar liefst 5 slaapkamers, waarvan 2 op de grote zolder. Omdat de woning ook nog eens in een populaire en kindvriendelijke woonwijk ligt, kun deze woning dus met recht een echte GEZINSWONING noemen! Verwarming door middel van een eigen CV ketel (AWB Thermomaster, 2012), dakisolatie en volledig voorzien van isolatieglas.

Bekijk de uitvoerige fotoreportage en plattegrond van deze fraaie woning. Ben je geinteresseerd? Vraag dan een bezichtiging aan via franshettema.nl of bel met ons NVM makelaarskantoor: 058-7600850.

INDELINGSOMSCHRIJVING

Begane grond: entree, tochtportaal met fraaie glas-in-lood ramen, gang met trapopgang, toilet en kelder. Ruime woonkamer met erker en prachtig vrij uitzicht over het plantsoen, half open keuken met inbouwapparatuur, bijkeuken met toegang naar de zonnig gelegen achtertuin welke op het zuidwesten is gelegen en ook bereikbaar is via de steeg/achterom). Vrijstaande stenen fietsenberging.

1e verdieping: overloop met aangrenzend 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine, 2e toilet en een deur naar het droogplat. Vaste trapopgang naar:

2e verdieping: overloop met opbergruimte en opstelplaats voor de CV ketel. Op deze verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en een dakkapel. Kleine bergvliering.

Bijzonderheden:
- prachtig gelegen aan royaal plantsoen met veel groen;
- kindvriendelijke woonstand;
- royale woonkamer met half open keuken en prachtig uitzicht over het plantsoen
- fraaie, karakteristieke elementen zijn behouden gebleven;
- keuken bouwjaar 2004;
- royale dakkapel;
- dakisolatie en moderne elektra;
- aangesloten op het riool;
- buitenschilderwerk is in 2021 uitgevoerd;
- binnenschilderwerk is 2022 uitgevoerd.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen