Swarte Singel 2 Koarnjum

huurprijs

€ 850 Per maand

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte111 m²
Energielabel
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Op het prachtige landgoed "Martenastate" in Koarnjum, op werkelijk unieke woonstand, bieden wij (in eerste instantie tijdelijk) te huur aan de rechterhelft van het voormalige, in Neorenaissance gebouwde landhuis. Het betreft een zelfstandige woonruimte met in totaal 2 slaapkamers en een fraai aangelegde tuin met prachtig uitzicht over groen en water. Verwarming d.m.v. CV. Recent zijn zonnepanelen geplaatst die ruimschoots het stroomverbruik dekken.

INDELINGSOMSCHRIJVING
Begane grond: zij-entree, gang, douche- en toiletruimte. Woonkamer (24m2) met vaste kastruimte en grote raampartijen met mooie zichtlijnen over water en het landgoed. Eetkamer (11m2) en een half open keuken (10m2). Doorloop naar een dubbele berging. Vaste trap naar:

1e verdieping: overloop met aangrenzend 2 slaapkamers (ca. 7m2 en 8,5m2).

Let op! Met betrekking tot de hoogte van de huurprijs ten opzichte van het inkomen, worden eisen gesteld. Voordat een bezichtiging kan worden ingepland, dient u eerst een aanvraagformulier in te vullen en in te sturen. Dit aanvraagformulier wordt beoordeeld door de eigenaar/verhuurder waarna u een uitnodiging voor een bezichtiging ontvangt.

Over Martenastate
Het rijkelijk met stinzenflora aangelegde landgoed Martenastate is een prachtige historische bezienswaardigheid. De huidige state die dateert uit 1899, is een voormalig landhuis in de provincie Friesland. Met grenzend aan de state, het park, een natuurkampeerterrein en een historische eeuwenoude grafheuvel. Naast het park staat midden op het niet afgegraven deel van de terp de Nederlands Hervormde kerk uit 1873.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen