Tesselschadestraat 104 Leeuwarden

vraagprijs

€ 175.000 kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte120 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1959
Refresh to make it work.

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Aan westkant stad en aan de recent op fraaie wijze heringerichte Tesselschadestraat gelegen TUSSENWONING met totaal 4 slaapkamers (extra breed door bovenbouw boven de naast gelegen steeg), doorzonwoonkamer met erker en een zonnige achtertuin. Veel vaste kastruimte en een royale, geisoleerde zolder met een slaapkamer over nagenoeg de volledige oppervlakte van de woning. De woning staat op 156m2 EIGEN GROND.

Op korte afstand van het stadscentrum en diverse overige openbare voorzieningen. Verwarming d.m.v. een eigen cv-installatie en de woning is volledig voorzien van isolatieglas.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze woning. De 360-graden foto's nemen u mee voor een virtuele bezichtiging. Interesse? Maak een afspraak met ons NVM makelaarskantoor.

Indeling: entree, vestibule met meterkast, gang, trapopgang, kelder en toilet (aangesloten op riool). Doorzon-woonkamer van ca 35m2 met erker, tuindeur en vaste kastruimte. Dichte keuken met inbouwkeukenblok voorzien van inbouw-apparatuur. Bijkeukentje met witgoedaansluitingen. Diepe en zonnig gelegen achtertuin met achterom en een vrijstaande stenen berging.

1e verdieping: overloop met diepe vaste kast, trapkast en deur naar droogplat. In totaal bevinden zich op deze verdieping 3 slaapkamers waarvan 2 aan de voorzijde van de woning. De achterste slaapkamer heeft een wastafel en een vaste kast. De slaapkamer aan de voorkant is zeer royaal en geeft toegang tot het balkon en is ook voorzien van vaste kastruimte en een vaste wastafel. Doucheruimte (eenvoudig) welke vanuit de voorste en de achterste slaapkamer bereikbaar is. Vaste trap naar:

2e verdieping: overloop met cv-ketelopstelling en veel bergruimte. Ruime slaapkamer met aan de achterkant een dakkapel. Vaste kasten en wastafel.

De woning is in de afgelopen jaren gemoderniseerd en voorzien van isolerende beglazing, nieuwe goten, vernieuwde dakbedekking en een vernieuwde elektrische installatie. De CV ketel is van 2004.

Opvallende kenmerken:
- isolatieglas in de woning;
- geisoleerd dak;
- geïsoleerde muur tussen woonkamer en de steeg;
- vernieuwde zinken dakgoten;
- vernieuwde elektrische bedrading;
- mogelijkheid voor het maken van een open keuken;
- kruipruimte heeft een betonnen bodemafsluiter tegen optrekkend vocht waardoor er in de woning een aangenaam klimaat heerst;
- aanzienlijk minder verkeersdruk in de straat vanwege de Haak om Leeuwarden;

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen