Tjerk Hiddesstraat 52 Leeuwarden

huurprijs

€ 850 per maand

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte85 m²
Bouwperiode1925
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

TJERK HIDDESSTRAAT 52 - LEEUWARDEN

Keurig verzorgd woonhuis aan oostkant van de stad. Gelegen in een nette woonstraat op loopafstand van het centrum. Deze woning is eigentijds geïsoleerd, waaronder isolatieglas en vloerisolatie. Onlangs is de CV ketel vervangen. Beschutte en zonnig gelegen achtertuin/plaats op het zuidwesten. De woning is diverse onderdelen professioneel gemoderniseerd, waarbij kenmerkende elementen bewaard zijn gebleven: glas-in-lood-ramen, kraalschroten, gestukadoorde plafonds. De achtergevel is tot en met de 1e verdieping opgetrokken, waardoor extra ruimte op de verdieping. Door overbouw van de steeg is er extra ruimte in de achterslaapkamer. Een woning die groter is dan men aan de straatzijde zou vermoeden.

Indeling: entree, gang, bergruimte onder trap, toilet, woonkamers en suite (ca. 30m2) met openslaande tuindeuren Eigentijdse keuken (afm. 270x170cm.), gaskookplaat, vlakscherm afzuigkap en koelkast. Doorloop naar bijkeuken (ca. 3 m2 ) met CV-ketelopstelling en wasmachineaansluiting. Achterplaats welke tevens via de steeg bereikbaar is.

1e verd.: ruime overloop, 3 slaapkamers (afmeting 350x370cm, 325x285cm en 210x260cm, waarvan 2 met dakkapel met vaste kasten). Royale, betegelde badkamer (afm. 285x245cm) voorzien van een 2e toilet, ligbad, douchehoek en vaste wastafel.

2e verd.: vlieringruimte.

- Huurprijs € 850,-- per maand. Kosten levering gas, elektra en water voor rekening van de huurder.
- Aanvaarding: per direct.
- Waarborgsom: 1 maand (in sommige gevallen kan er om een borgstelling van bijvoorbeeld ouders gevraagd worden).
- Bij aanvraag van een bezichtiging ontvangt u eerst van ons een inschrijfformulier om te beoordelen of u aan de criteria voldoet.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen