Tylkedam 46 Leeuwarden

vraagprijs

€ 349.500 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte130 m²
EnergielabelA
Bouwperiode2010
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

In het herinrichtingsplan van de woonwijk "Bilgaard" en op fraaie woonstand bieden wij te koop aan deze RUIME ENERGIEZUINIGE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met aangebouwde stenen GARAGE, een ZONNIGE ACHTERTUIN en een RUIM DAKTERRAS aan de voorkant. In totaal zijn er 4 slaapkamers en een luxe badkamer. Moderne keuken met diverse inbouwapparatuur. Verwarming d.m.v. een eigen CV installatie (Remeha, bjr. 2010). Eigen zonneboiler-systeem op het dak, waarop vrij eenvoudig ook nog zonnepanelen kunnen worden gelegd.

De woning kenmerkt zich door veel woonruimte en de rustige, kindvriendelijke ligging nabij het Leeuwarder Bos. In de wijk Bilgaard zijn o.a. diverse basisscholen, gezondheidscentrum, sportvoorzieningen, zwembad en vernieuwd winkelcentrum.

Kortom, de ideale gezinswoning! Bekijk de uitvoerige fotopresentatie en de plattegronden voor de afmetingen per vertrek. Ben je geinteresseerd? Vraag dan een vrijblijvende bezichtiging aan via ons makelaarskantoor!

INDELINGSOMSCHRIJVING
Begane grond: zij-entree/hal, meterkast, toilet, trapopgang, L-vormige woonkamer met trapkast en schuifpui naar achtertuin. Moderne keuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 over de volle breedte van de woning. Moderne badkamer welke is voorzien van een douche, 2e toilet en wastafelmeubel. Vaste trap naar:

2e verdieping: overloop, 4e slaapkamer, wasmachine- en CV-ruimte en toegang naar een groot dakterras op het westen (voorkant).

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen