Verzetsstraat 16 Leeuwarden

vraagprijs

€ 159.500 kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte99 m²
Bouwperiode1932
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Aan de oostkant van de stad bieden wij te koop aan deze ruime jaren '30 tussenwoning met circa 15 meter diepe achtertuin op het zuidoosten. In totaal zijn er 3 slaapkamers waarvan 1 op zolder (met dakkapel). Royale aangebouwde houten berging, eigen grond 145 m². CV-verwarmd. Aangesloten op het gemeentelijk rioleringsstelsel. Modernisering op sommige onderdelen is gewenst maar zeker de moeite waard!

INDELINGSOMSCHRIJVING

Begane grond: entree, hal, trapkast, doorzonkamer met erker en tuindeuren. Half open keuken met eenvoudige inrichting. Doorloop naar bijkeuken met toilet en deur naar de achtertuin (15 meter diep, gelegen op het zuidoosten en bereikbaar via een achterom). Vaste trap naar:

1e verdieping: overloop met deur naar droogplat, 2 slaapkamers (beide met vaste kast, 1 met wastafel), badkamer met ligbad/douche en vaste wastafel.

2e verdieping: via vaste trap te bereiken overloop met berging, 3e slaapkamer met dakkapel.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze fraaie woning. De plattegrond geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen