Willemskade 4 Leeuwarden

vraagprijs

€ 750.000 kosten koper

Kenmerken

TypeAppartement
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte195 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1977
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Fraai en RUIM APPARTEMENT van 200m2 op prachtige en gewilde woonstand in het centrum van Leeuwarden en met schitterend uitzicht op de historische Willemskade. Een appartement in Leeuwarden van dit formaat is uniek!

In totaal zijn er 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers, een groot dakterras aan de voorkant (21m2, zuid) en een dakterras aan de achterkant. Grote woonkamer met open woonkeuken en een schuifpui naar het dakterras. Het appartement is zowel via het trappenhuis als ook per lift goed bereikbaar. Parkeren van de auto kan op de eigen parkeerplek in de parkeerkelder onder het appartementencomplex. Eigen afgesloten (fietsen)berging in de parkeerkelder, voorzien van elektra.

Verwarming van het appartement vindt plaats d.m.v. een eigen CV-ketel met radiatoren en de kozijnen zijn voorzien van isolatieglas. Beveiliging d.m.v. centraal intercomsysteem + video-aanmelding.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van dit fraaie appartement. De plattegrond geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via www.franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING
Hoofdentree, hal, trappenhuis en lift. Entree appartement, hal, meterkast, toilet. Ruime woonkamer met toegang tot dakterras met prachtig uitzicht over de Willemskade. Open (woon)keuken, bijkeuken met opstelplaats voor CV ketel, wasmachine en wasdroger. Twee badkamers en 4 slaapkamers waarvan 1 aan de voorkant met een klein balkonnetje. De achterste slaapkamer geeft toegang tot het (gezamenlijke) dakterras aan de achterzijde van het gebouw.

Onder het gebouw bevindt zich de parkeerkelder, welke via het trappenhuis en de lift goed bereikbaar is. Bij dit appartement hoort 1 eigen parkeerplaats. Eigen (fietsen)berging, voorzien van elektra.

De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren "Onder het Koperen Dak" bedraagt € 225,- per maand. Hierin zijn oa. de kosten voor (toekomstig) onderhoud voor het gebouw en de installaties en de verzekering opgenomen. Er is een Meerjarig Onderhoudsplan (MJOP) opgesteld.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen